You are here:

Constantin Gâlcă nu a digerat uşor primul eşec al Craiovei din acest sezon: ”Am avut aşteptări mult mai mari” Ce a declarat antrenorul oltenilor

Constantin Gâlcă nu a digerat uşor primul eşec al Craiovei din acest sezon: ”Am avut aşteptări mult mai mari” Ce a declarat antrenorul oltenilor

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a suferit primul eşec din acest sezon de Superliga, 1-2 cu Dinamo, în etapa a şaptea.

Craiova a avut doi oameni în plus, dar nu a reuşit să scoată nici măcar un egal. Ce a declarat Gâlcă

”Nu am reuşit să fim lipezi să putem să ducem mingea repede dintr-o parte în alta, să venim cu multe centrări, pentru că în benzi puteam să avem superioritate.

Am avut aşteptări mult mai mari de la meciul ăsta şi este o lovitură grea pentru noi. Trebuia să fim mai clari, să venim cu mai multe centrări, să punem mingea în careu.

Puteam să ne creem mai multe ocazii. Este abia etapa a şaptea, îmi doream foarte mult să plecăm cu o victorie, nu a fost să fie.

Trebuie să avem mult mai multă atitudine şi să credem în noi că putem da mult mai mult”, a spus Constantin Gâlcă, după Dinamo - Universitatea Craiova 2-1.

Dinamo - Universitatea Craiova 2-1

Ahmed Bani a deschis scorul pe stadionul Arcul de Triumf chiar din primul minut al meciului, dar golul, care iniţial a fost anulat pentru ofsaid, a fost validat de VAR după vizionări care au durat aproape patru minute. Craiovenii l-au pierdut pe Paradela, accidentat, în minutul 13, apoi Alexandru Mitriţă a lovit bara în minutul 16. Dinamo şi-a majorat avantajul în minutul 42, când Gnahore a înscris cu un şut de la distanţă. Oltenii au redus din diferenţă în minutul 43, prin Elvir Koljic, la o greşeală a lui Eddy Gnahore.

Gazdele au rămas în zece din minutul 57, când Maxime Sivis a primit cartonaşul roşu pentru o intrare la Oshima. Situaţia elevilor lui Kopic s-a înrăutăţit în minutul 82. Homawoo a primit două cartonaşe galbene în numai trei minute şi a fost eliminat în minutul 82, iar Dinamo a jucat până la final în nouă. Ultimul sfert de oră al meciului s-a jucat doar în jumătatea dinamovistă, însă alb-roşii au rezistat şi au câştigat partida, aducând prima înfrângere pentru Craiova

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovadinamo 

viewscnt
Articole similare