Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Gâlcă, prezentat oficial în Bănie! Primele declaraţii + Obiectivul clubului

Constantin Gâlcă, prezentat oficial în Bănie! Primele declaraţii + Obiectivul clubului
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat că antrenorul Constantin Gâlcă a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor, cu opţiune de prelungire.

Costel Gâlcă a anunţat obiectivul Universităţii Craiova din acest sezon

Gâlcă a fost prezentat, azi, în mod oficial. Tehnicianul a anunţat obiectivul clubului din Bănie: locul 2!

Antrenorul român a fost demis de catalani după doar cinci luni, apoi, după două experienţe în Golf, la Al Taawoun şi Al Fayha, Gâlcă a mers în Danemarca la Vejle.

A stat doi ani şi jumătate, a promovat echipa în prima ligă, însă, în iunie 2021, a rămas liber de contract. Gâlcă şi-a mai încercat norocul la Radomiak, în Polonia, echipă de care s-a despărţit în noiembrie 2023.

”Sunt foarte bucuros că am semnat cu Universitatea Craiova. Ce pot să promit este că pe termen scurt trebuie să avem rezultate, să terminăm pe locul 2. Echipa trebuie să aibă o atitudine bună pentru a atrage suporterii, pentru că avem nevoie de ei, doar cu ei putem face performanţă.

Prioritatea noastră este de a scoate maximum din fiecare meci, numai aşa putem spera la locul 2. Eu îmi doresc să câştigăm şi să avem şanse în continuare la locul 2, este cel mai important pentru club. Suntem în postura de a fi acolo, de a termina pe locul 2”, a spus Gâlcă, la conferinţă. 

OFICIAL | Constantin Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova. Ce salariu are antrenorul la olteni
 

Afla mai multe despre: constantin gâlcăuniversitatea craiovabănie 

viewscnt
Articole similare