Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Schumacher, detalii despre plecarea lui Latovlevici: ”Încercăm să aducem alţi jucători pentru ceea ce ne dorim noi!”

Constantin Schumacher, detalii despre plecarea lui Latovlevici: ”Încercăm să aducem alţi jucători pentru ceea ce ne dorim noi!”

FC Argeș

Comentarii

Chindia Târgovişte a remizat în grupele Cupei României, cu FC Argeş, scor 1-1.

La finalul partidei, Constantin Schumacher a dezvăluit că a văzut o schimbare în bine în evoluţiile jucătorilor săi după venirea lui Marius Croitoru. 

Iasmin Latovlevici a fost dat recent afară de la FC Argeş. Constantin Schumacher susţine că echipa încearcă să aducă alţi jucători pentru că au o altă strategie. 

”Încercăm să aducem alţi jucători pentru ceea ce ne dorim noi!”

”Nu s-a întâmplat nimic, ne bucurăm pentru jocul făcut, chiar dacă am luat un gol dintr-o greşeală. Echipa a jucat bine, au fost mulţi jucători care nu prea au jucat. Avem un antrenor nou, care doreşte altceva.

Uşor uşor se încheagă anumite relaţii între jucători şi sigur echipa va arăta altfel. Este un test pentru ei. Până în decembrie vom încerca să vedem toţi jucătorii. Sperăm ca cei care vor rămâne să merite. Mai avem un meci cu Craiova. Nu ştim ce se va întâmpla.

Latovlecici ne-a ajutat foarte mult când am ajuns în play-off, un jucător cu experienţă, care a făcut multe pentru fotbalul românesc, dar încercăm să aducem alţi jucători pentru ceea ce ne dorim noi.

Lato are o vârstă. Îi doresc succes pe mai departe. Au fost anumite greşeli pe care nu ar fi trebuit să le facă un jucător cu experienţa lui şi atunci am ajuns la concluzia asta”, a declarat Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: fc argeş-constantin schumacher-latovlevici 

viewscnt
Articole similare