Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Schumacher şi-a lăudat jucătorii, deşi Mioveni a ratat promovarea: ”Este un sezon extraordinar”

Constantin Schumacher şi-a lăudat jucătorii, deşi Mioveni a ratat promovarea: ”Este un sezon extraordinar”

CS Mioveni

Comentarii

CS Mioveni nu a reuşit să producă surpriza. Galben-verzii au fost învinşi în dublă manşă de FC Botoşani, iar echipa lui Schumacher va evolua în Liga 2 şi în sezonul viitor.

”Atât am putut astăzi. Nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor. Îmi pare rău că am pierdut. Am făcut nişte greşeli din cauza emoţiilor. Este păcat! Felicit echipa adversă şi sunt mândru de jucătorii mei.

(n.r. S-a văzut diferenţa dintre Liga 1 şi Liga 2?) Se vede. Este absolut normal, dar trebuia să ne ridicăm cel puţin la nivelul lor. Nu am făcut asta, dar ăsta este fotbalul.

(n.r. Este totuşi un sezon reuşit în ciuda problemelor financiare?) Este un sezon extraordinar de reuşit. Aş putea să scriu o carte despre ceea ce s-a întâmplat aici în anul ăsta, dar trebuia să facem tot posibilul să încercăm să câştigăm acest baraj.

(n.r. Rămâneţi la Mioveni?) Nu ştiu absolut nimic. Sper să continuăm pe acelaşi drum şi să obţinem acelaşi obiectiv pe care ni l-am propus în timp, nu la începutul campionatului”, a spus Constantin Schumacher, după CS Mioveni - FC Botoşani 0-1.

 

Afla mai multe despre: superligacs miovenischumacherliga 2 

viewscnt
Articole similare