Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Zotta dă de pământ cu CFR după egalul cu UTA: „E un joc îmbătrânit, fără viteză!” | EXCLUSIV

Constantin Zotta dă de pământ cu CFR după egalul cu UTA: „E un joc îmbătrânit, fără viteză!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate duelul cu UTA Arad, scor 0-0.

Constantin Zotta dă de pământ cu favorita la titlu: „E un joc îmbătrânit, fără viteză!” | EXCLUSIV 

Expertul Orange Sport nu a fost impresionat de jocul prestat de CFR Cluj, ba chiar îl consideră unul previzibil şi lent, incapabil să-şi surprindă adversarele.

„CFR-ul a dominat mai mult, dar nu cu viteza aia cu care ne-a obişnuit, e o lentoare în construcţie, rezultatul de egalitate e echitabil.

În ultimele 10 meciuri n-am văzut o evoluţie consistentă, nu arată ceva, e un joc îmbătrânit, fără viteză, ne-am învăţat duce pe lateral, centrează Deac, dar tot aceleaşi lucruri, nimic mai mult!”, a declarat Constantin Zotta după meciul CFR-ului cu UTA.

Mircea Rednic răsuflă uşurat după egalul cu CFR. ”Suntem super mulţumiţi”

”Sunt mulţumit, mai ales pentru că în repriza a doua am fost dominaţi. Ţinând cont şi de situaţiile pe care le-am avut noi, ocazia lui Carp şi bara lui Căpuşă, putem fi mulţumiţi de acest punct.

Nu am ce să le reproşez băieţilor. E prima oară când jucăm cu trei fundaşi. Mă bucur că echipa a depus mult efort, ne-am apărat destul de bine şi nu am luat gol. Suntem super-mulţumiţi cu acest punct. Este greu să câştigi un punct la CFR acasă.

(n.r. Ce urmează pentru UTA?) Urmează meciul cu Hermannstadt de la Oradea şi încercăm să câştigăm cele trei puncte”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu UTA.

Afla mai multe despre: cfr clujuta aradsuperliga 

viewscnt
Articole similare