You are here:

Constantin Zotta, pus la punct de un fost jucător al Rapidului: ”E greu cu credibiltiatea când ai fost alergat de antrenori în timpul meciului”

Constantin Zotta, pus la punct de un fost jucător al Rapidului: ”E greu cu credibiltiatea când ai fost alergat de antrenori în timpul meciului”

Rapid

Comentarii

Rezultatele slabe ale Rapidului din ultima perioadă au dat naştere unor discuţii aprinse între foşti sau actuali membrii din cadrul clubului giuleştean.

Înainte de pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, Rapid a fost învinsă de FC Botoşani în Superliga, 0-2, iar giuleştenii au ajuns mai aproape de zona retrogradabilă decât de play-off.

Constantin Zotta, expertul Prima Sport în probleme de arbitraj, a dezvăluit că, din informaţiile sale, există tensiuni în cadrul clubului.

Mai exact, fostul arbitru a declarat că Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului, nu a fost primit la antrenamente de Marius Şumudică, variantă infirmată ulterior de Victor Angelescu.

Robert Niţă, atac cu talpa la Constantin Zotta: ”Cenuşiul din zona gri... Lipsă de credibilitate”

Robert Niţă, fostul campion al României cu Rapid, a ascultat declaraţia lui Constantin Zotta şi a avut o reacţie dură la adresa fostului oficial din Giuleşti, pe care l-a ironizat.

În opinia lui Niţă, Constantin Zotta a fost lipsit de credibilitate în momentul în care s-a referit la Daniel Sandu fără să-i pronunţe numele.

”Foştii rapidişti sunt nemulţumiţi, pe bună dreptate, de rezultatele echipei. Sunt constatatori, l-am văzut şi pe cenuşiul din ”zona gri”, Costeluş, zis şi Zotta.

Am văzut că a mai spus câte ceva şi marele conducători de cluburi, Daniel Stanciu.

Ne spune şi ”zona gri”, ca să nu supere foştii prieteni şi actualii angajatori, ne spune fostul alergător de viteză pe 40 de metri, Costică Zotta.

Ne spune despre informaţiile pe care le are, obţinute din cadrul clubului... Are nişte informaţii strict secrete. Ne spune că a auzit ce se întâmplă la Rapid, dar, în acelaşi timp, domnnul din ”zona gri” ne spune că nu ştie cum îl cheamă pe directorul sportiv al Rapidului....

Nu că ar fi un cunoscut, dar să fim serioşi, da, mă, dar dacă tot vorbeşti la adresa cuiva, măcar un minim de credibilitate dacă vrei să ţi-o dai, cu toate că e greu cu credibiltiatea când ai fost alergat de antrenori de fotbal în timpul meciului.... 

Acum, nu prea ai cum să îl cunoşti pe directorul sportiv de la Rapid, este adevărat, pentru că în zona gri îi găseşti şi lui Costeluş nişte scuze, pentru că era la Rapid când eram şi eu pe acolo.

Bă, dacă tot ai informaţii şi dacă tot vorbeşti tu că ştii ce s-a întâmplat, că ai informatori, măcar dă nume, să ştie lumea cum îl cheamă pe ăla de care vorbeşti.

Eu mă aşteptam de la domnul din ”zona gri” să ne spună mai multe şi despre jucătorii care au fost aduşi la Rapid, despre Peseiro, despre salariile de 700.000 de euro pe an şi aşa mai departe.

”Am auzit că...” nu este o certitudine”, a spus Robert Niţă, pe canalul său de YouTube.

Declaraţia care i-a atras antipatii lui Constantin Zotta

„La Rapid e o comandă unică, fără autoritate. Mi se pare că unii fac ce vor. Nu cred că e o unitate la nivelul clubului.

Sunt nişte manageri acolo care au fost numiţi pe competenţe: un director sportiv, un director de scouting şi aşa mai departe. Ăştia trebuie să aibă legătură cu activitatea sportivă, cu jucătorii, să-i vadă cum se comportă la antrenamente. Şumudică nu i-a primit la antrenament! Că nu-i ştie el, nu vrea să-i vadă antrenamentele. Nu au fost primiţi la antrenament. Am informaţii că aşa au stat lucrurile.

Poate Şumi are argumentele lui, nu ştiu, dar asta ne arată nouă, din exterior, că nu este unitate acolo.

Până la urmă, directorul sportiv pune antrenorul, directorul sportiv propune jucători împreună cu board-ul clubului. Nu ştiu cine e directorul sportiv al clubului, nu-l cunosc”, a spus Constantin Zotta, după Botoşani - Rapid 2-0.

 
 

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare