Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conte i-a găsit înlocuitor lui Harry Kane. Tottenham se luptă cu Atletico Madrid pentru semnătura atacantului

Conte i-a găsit înlocuitor lui Harry Kane. Tottenham se luptă cu Atletico Madrid pentru semnătura atacantului

Premier League

Comentarii

Antonio Conte, antrenorul lui Tottenham, i-a găsit înlocuitor lui Harry Kane (26 de ani), atacantul care va pleca, cel mai probabil, la finalul acestui sezon de la clubul din Londra. Kane vrea să plece şi ar fi vrut să o facă în vară, când a fost dorit de Manchester City, însă nu a fost lăsat.

Conte i-a găsit înlocuitor lui Harry Kane. Tottenham se luptă cu Atletico Madrid pentru semnătura atacantului

Tottenham e în căutare de atacant, conştientă fiind de faptul că îl va pierde pe Harry Kane, mai devreme sau mai târziu. Vârful de atac englez vrea să plece de la echipă şi ar fi vrut să o facă încă din vară, când Manchester City l-a dorit, însă nu a fost lăsat. Daniel Levy, patronul lui Tottenham, nu-l va mai putea reţine prea mult pe Kane, astfel că Antonio Conte l-a ochit deja pe înlocuitor.

Potrivit Tuttomercato, Antonio Conte şi Fabio Paratici, antrenorul şi directorul sportiv de la Tottenham, l-au identificat pe Duşan Vlahovic (21 de ani), atacantul Fiorentinei, ca urmaşul perferct pentru Harry Kane. Vlahovic mai are contract cu Fiorentina până în 2023 şi nu vrea să semneze prelungirea, în ciuda faptului că nu şi-a dorit să plece de la toscani în vară.

Tottenham nu e singura echipă interesată de transferul lui Duşan Vlahovic, atacant care i-a atras atenţia şi lui Diego Simeone, antrenorul de la Atletico Madrid. Formaţia de pe Wanda Metropolitano e şi ea în cursa pentru transferul lui Vlahovic, atacant cu cifre excelente în acest sezon.

Sârbul Duşan Vlahovic a marcat de 13 ori şi a livrat două pase de gol în 15 meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de Fiorentina. Per total, la doar 21 de ani, Vlahovic a strâns 99 de meciuri, 42 de goluri şi şase pase de gol pentru formaţia de pe "Artemio Franci".

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Duşan Vlahovic în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: contetottenhamdusan vlahovictransferharry kane 

viewscnt
Articole similare