adplus-dvertising
You are here:

Continuă coşmarul pentru Florinel Coman! Dică a anunţat cât va lipsi căpitanul FCSB-ului: ”Din păcate, l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă!”

Continuă coşmarul pentru Florinel Coman! Dică a anunţat cât va lipsi căpitanul FCSB-ului: ”Din păcate, l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă!”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a anunţat cât va fi indisponibil Florinel Coman.

Ultimii doi ani au fost un adevărat coşmar pentru Florinel Coman. Atacantul în vârstă de 24 de ani a trecut prin accidentări grave, care i-au blocat ascensiunea. Florinel Coman a fost titular în partida cu Dunajska Streda. 

Mai mult, el este noul căpitan al FCSB-ului după ce Florin Tănase s-a transferat. Însă Coman a fost schimbat la pauză cu Oaidă, o mutare care a surprins. Dică a anunţat că Florinel Coman a suferit o ruptură. 

Căpitanul FCSB va fi indisponil în jur de 5-6 săptămâni, după cum Dică a anunţat. Antrenorul FCSB se gândeşte că ar fi putut să îl forţeze pe jucător din dorinţa de a-i da minute. 

”Din păcate, l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă!”

”S-a facum tam-tam după meciul din Europa. Coman are o ruptură. Cred că va sta în jur de 5-6 săptămâni de zile. A făcut RMN. Din păcate, l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va avea o ruptură la discuţia pe care am avut-o cu el la pauză.

Din păcate, are acest lucru. El a mai trecut prin momente ca acesta de acum Trebuie să devină şi mai puternic. Trebuie să intre iar în echipă. 

A avut şi acest accidentări înainte. Poate şi eu că din dorinţa de a-i da minute, încredere... l-am  lăsat să joace 89 de minute în Europa, după tot meciul cu Craiova. Din dorinţa de a-i da minute... Din păcate, a venit şi această accidentare”, a spus Dică, la conferinţa de presă. 

viewscnt
Articole similare