adplus-dvertising
You are here:

Continuă coşmarul pentru sportiva din SUA care e blocată în Rusia! Decizia luată de autorităţi. Riscă până la 10 ani de închisoare

Continuă coşmarul pentru sportiva din SUA care e blocată în Rusia! Decizia luată de autorităţi. Riscă până la 10 ani de închisoare

Baschet

Comentarii

La peste patru luni de când a fost arestată pe aeroportul din Moscova pentru posesie de canabis, Britney Griner a aflat data de start a procesului său: 1 iulie, relatează AP.

Detenţia sportivei Brittney Griner în Rusia a fost prelungită. Când va începe procesul

Griner va rămâne în custodie pe durata procesului. Ea riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Luni, tribunalul din Himki a prelungit cu şase luni detenţia lui Griner, după ce sportiva s-a prezentat la o audiere preliminară care a avut loc fără public.

Brittney Griner, legitimată la Phoenix Mercury şi dublă campioană olimpică, dar şi campioană în WNBA, a fost arestată în Rusia în februarie, după ce în bagajele sale de mână s-au descoperit cartuşe de vaporizator şi “un lichid cu miros de ulei de haşiş”, potrivit serviciilor vamale din Rusia.

După arestarea lui Griner, pe fondul tensiunilor legate de Rusia şi Ucraina, federaţia americană de baschet s-a declarat îngrijorată cu privire la siguranţa şi binele sportivei.

Brittney Griner a jucat în Rusia pentru UMMC Ekaterinburg, în afara sezoanelor WNBA.

viewscnt
Articole similare