adplus-dvertising
You are here:

Continuă cuvintele la superlativ pentru Tătăruşanu. Jurnaliştii italieni, cuvinte superbe despre portarul român: "Ciprian e un nou erou"

Continuă cuvintele la superlativ pentru Tătăruşanu. Jurnaliştii italieni, cuvinte superbe despre portarul român: "Ciprian e un nou erou"
Comentarii

Ciprian Tătăruşanu este "eroul rossonero", scrie La Gazzetta dello Sport după ce portarul român al lui AC Milan a apărat un penalty executat de Lautaro Martinez în derby-ul cu Inter Milano, încheiat 1-1, duminică, în Serie A.

Tătăruşanu a avut evoluţii foarte apreciate în ultimele meciuri ale lui Milan, în condiţiile în care titularul obişnuit dintre buturi, francezul Mike Maignan, este accidentat.

"Când Maignan va reveni, este clar că va recupera tricoul de titular, însă în acest ritm nimeni nu va fi observat absenţa sa. Se ştie că Mike apără penalty-uri şi lipsea doar acest test pentru a confirma eficacitatea înlocuitorului său.

Faptul că l-a trecut chiar într-un derby merită tot aurul din lume. În termeni psihologici - cu atât mai puternic el mental, cu atât mai calmi suporterii - şi în termeni practici, fiindcă parada care l-a neutralizat pe Lautaro de la 11 metri îi permite Milanului să câştige un punct suficient pentru a se menţine în fruntea clasamentului", scrie Gazzetta.

"Pentru fanii rossoneri, Ciprian este un nou erou. Încă un jucător fundamental în economia echipei şi a rezultatelor şi o confirmare a faptului că este un lot numeros şi cu rezerve de nivelul titularilor", adaugă ziarul.

"Este cel mai important penalty pe care l-am apărat în cariera mea. L-am studiat foarte bine pe Lautaro cu antrenorul cu portarii, sunt mulţumit. Noi l-am studiat şi pe Calhanoglu, dar el mă cunoştea... Fac totul pentru a continua astfel. Maignan? Avem un raport foarte bun. Am încercat să-l ajut când a venit, eu vorbesc franceza şi pentru el n-a fost uşor să schimbe ţara şi campionatul. A început bine, este foarte bun. După aceea din păcate s-a accidentat, eu m-am antrenat ca să fiu mereu pregătit, ocazia a venit şi sunt bucuros să joc la acest nivel", a declarat Tătăruşanu după meci.

Românul a fost notat cu 7 de site-ul calciomercato.com, care l-a inclus în echipa etapei.

viewscnt
Articole similare