Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă plecările de la Liverpool. După Mane, un alt fotbalist ofensiv s-a despărţit de "cormorani" şi a semnat cu AS Monaco

Continuă plecările de la Liverpool. După Mane, un alt fotbalist ofensiv s-a despărţit de "cormorani" şi a semnat cu AS Monaco
Comentarii

AS Monaco a făcut primul transfer din aceasta vară. Clubul monegasc l-a cumpărat pe atacantul japonez Takumi Minamino, care a evoluat în ultimul sezon la FC Liverpool.

AS Monaco a plătit 15 milioane de euro pentru Minamino, care a semnat un contract pe patru ani, până în iunie 2026. Takumi Minamino este internaţional japonez şi a evoluat în ultimul an în 24 de meciuri pentru FC Liverpool, în toate competiţiile, marcând zece goluri.

Până acum, Takumi Minamino a jucat pentru Cerezo Osaka (2012-2014), Red Bull Salzburg (2014-2019), FC Liverpool (2019-2021), fiind împrumutat la Southampton în perioada februarie-iunie 2021.

Pentru AS Monaco este primul jucător transferat în acest sezon. Până acum, de la monegasci au plecat Aurelien Tchouameni (Real Madrid) şi Pietro Pellegri (Torino), iar Cesc Fabregas şi Djibril Sidibe au părăsit echipa ca jucători liberi.

Afla mai multe despre: minamino 

viewscnt
Articole similare