You are here:

Continuă problemele pentru Messi. Starul argentinian poate rata şi meciul din sferturile Copei America

Continuă problemele pentru Messi. Starul argentinian poate rata şi meciul din sferturile Copei America

Lionel Messi

Comentarii

Starea de sănătate a starului argentinian Lionel Messi rămâne incertă înaintea meciului cu Ecuador din sferturile de finală ale Copei America, programat joi, a anunţat selecţionerul Lionel Scaloni.

Messi a ratat ultimul meci al Argentinei din faza grupelor, câştigat marţi cu 2-0 în faţa reprezentativei statului Peru, după ce a acuzat o durere la ischiogambierul drept.

Scaloni a indicat că va lua o decizie după şedinţa de antrenament pe care naţionala "albiceleste" o avea programată pentru miercuri după-amiază.

"Vom aştepta câteva ore înainte de a lua o decizie. Întotdeauna este mai bine să ai o zi în plus la dispoziţie. Ieri am avut senzaţii bune şi vom profita de această zi pentru a defini echipa în funcţie de reacţia pe care o vom avea astăzi" , a declarat Scaloni în cursul unei conferinţe de presă.

Antrenorul argentinian a indicat că se va consulta cu Messi, pentru a afla dacă este pregătit pentru următoarea întâlnire.

''Vom încerca să-l integrăm şi, dacă nu este pregătit, vom căuta cea mai bună soluţie pentru echipă. Voi vorbi cu el azi. Cred că este corect să aibă timpul necesar şi să se antreneze cât mai mult posibil", a spus Scaloni, care a efectuat nouă schimbări în echipa sa de start la meciul cu Peru, profitând de ocazie pentru a-şi roti echipa, după ce calificarea în sferturi era deja asigurată.

Dacă Messi nu va putea evolua în meciul cu Ecuador, Scaloni i-ar putea alinia pe Julian Alvarez şi Lautaro Martinez în atac.

Lautaro Martinez, golgheterul campioanei Italiei, Inter Milano, este cel mai bun marcator de la Copa America până acum, cu patru goluri în trei meciuri, inclusiv o "dublă" cu Peru, în timp ce Julian Alvarez a înscris la rândul său în meciul de deschidere cu Canada.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare