Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă tam-tam-ul cu FCSB - Dinamo pe ”Arcul de Triumf”. ”Eu sunt managerul acestui complex şi datoria mea este să pun sportul pe primul loc”

Continuă tam-tam-ul cu FCSB - Dinamo pe ”Arcul de Triumf”. ”Eu sunt managerul acestui complex şi datoria mea este să pun sportul pe primul loc”

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut rost de stadion pentru derby-ul cu Dinamo, dar nu a scăpat de scandaluri. Alin Petrache, preşedintele FR de Rugby, s-a arătat deranjat după ce vicecampioana României a închiriat Stadionul ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, dar acesta a primit şi o replica dură.

Derby-ul FCSB - Dinamo va avea loc până la urmă pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală, după ce demersurile roş-albaştrilor de a închiria arena din Ghencea nu au avut sorţi de izbândă.

Totuşi, şi cu noua variantă a locului de desfăşurare a ”Eternului Derby” s-a găsit loc de scandal. Concret, Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby, a ”explodat” când a aflat că FCSB a închiriat arena pe care nu demult o avea sub administrare.

Continuă tam-tam-ul cu FCSB - Dinamo pe ”Arcul de Triumf”. ”Eu sunt managerul acestui complex şi datoria mea este să pun sportul pe primul loc”

În cele din urmă, Radu Popa, managerul de la Stadionul ”Arcul de Triumf” a venit cu un răspuns categoric pentru Alin Petrache, în care subliniat faptul că prioritatea naţională este sportul.

”Ştiu că s-a creat multă controversă în jurul acestui derby şi chiar dacă se joacă pe Stadionul Arcul de Triumf, un stadion cochet, e adevărat cu o capacitate mai mică decât numărul de suporteri care vin la un altfel de meci, vreau să stăm departe de tot ceea ce nu ţine de sport.

Zilnic Complexul Sportiv Naţional Arcul de Triumf primeşte solicitări de închiriere a stadionului, a sălii de conferinţă. Am găzduit competiţii din aproape toate sporturile: de la fotbal la oină. La noi s-au ţinut şi evenimente umanitare, conferinţe sportive, cantonamente, totul în baza unei cereri.

La fel s-a întâmplat şi în acest caz. Am primit o solicitare, am trimis-o spre analiză echipei şi s-a dat un răspuns pozitiv pentru că în acel interval stadionul era liber şi pentru că solicitantul, respectiv FCSB, a acceptat toate condiţiile impuse (asigurare, plata înainte de meci).

La noi se merge pe o singură deviză: sportul, prioritate naţională şi considerăm că este loc sub soare pentru toată lumea. În plus, şi cu acest meci, să nu uităm un lucru important, se aduc bani la buget.

Eu sunt managerul acestui complex şi datoria mea este de a pune sportul pe primul loc, cu toate ramurile lui, şi de a exploata această arenă nouă la capacitatea ei, realizând veniturile necesare întreţinerii acesteia

Deciziile şi declaraţiilor altora nu le comentez. Cred însă că vorbind, comunicând, găsim soluţii prin care sportul să devină încet, dar sigur, prioritate naţională.

La tot ceea ce se întâmplă acum se potriveşte perfect citatul – ”Sportul te învaţă să ai caracter, te învaţă să joci după reguli, te învaţă să ştii ce înseamnă să câştigi şi să pierzi – te învaţă ce este viaţa.”Dacă înţelegem ce vrea să spună, înţelegem cu adevărat ce înseamnă sportul.

Să nu uităm şi că sportul trebuie să fie fair-play, iar de această arenă nouă trebuie să beneficieze toate sporturile, toţi sportivii şi suporteri indiferent de echipa cu care ţin”, a declarat Radu Popa, conform ProSport.

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo are loc astăzi, 22 iulie, de la ora 21:30, în etapa a doua din Superligă, pe ”Arcul de Triumf” din Bucureşti, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb dinamofcsbarcul de triumfalin petracheradu popa 

viewscnt
Articole similare