Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a prefaţat duelurile cu Israel şi Suedia: "Întotdeauna le voi cere jucătorilor mei asta". Laudă generaţia U19: "Voi convoca de acolo pe viitor"

Contra a prefaţat duelurile cu Israel şi Suedia: "Întotdeauna le voi cere jucătorilor mei asta". Laudă generaţia U19: "Voi convoca de acolo pe viitor"

FRF

Comentarii

Selecţionerul României, Cosmin Contra, a susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidelor cu Israel (24 martie), din deplasare, şi Suedia (27 martie), de la Craiova.

"Trebuie să ne adaptăm condiţiilor de pregătire. Eu zic că ne descurcăm. Este o chestie de mentalitate, de autodepăşire, de a te adapta la dificultăţile naturii. Şi în Spania sunt mari probleme sau chiar şi în alte ţări. Vom trece de la condiţii foarte grele la condiţii foarte bune de a pregăti jocul, iar apoi ne vom întoarce la condiţii grele. Vom fi puternici însă, şi vom încerca să câştigăm ambele meciuri.

Nu voi mai face aşa de multe schimbări cum am făcut la precedentele două meciuri. Avem în momentul de faţă gândul să joace anumiţi jucători, dar eu mă ghidez şi după ce văd la antrenamente. Trebuie să fim agresivi, să creăm faze, să creăm goluri. Rezultatul contează întotdeauna însă. Un rezultat bun, după un joc bun ar fi extrardionar. Acum mă interesează mai mult să avem continuitate în exprimare. Întotdeauna le voi cere jucătorilor mei să nu se relaxeze şi să aibă agresivitate.

Generaţia U19 este o generaţie de excepţie. Sper să gestioneze bine această victorie. Mă gândesc să convoc jucători de acolo pe viitor. De ce nu? Nu contează vârsta, trebuie să aibă evoluţii bune" - a spus Cosmin Contra. 

Afla mai multe despre: craiovasuediaisraelromaniacosmin contra 

viewscnt
Articole similare