Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra îi răspunde lui Cristi Săpunaru după retragerea acestuia din naţională: ”Nu ştiam că trebuie să-l sun să-i dau explicaţii”

Contra îi răspunde lui Cristi Săpunaru după retragerea acestuia din naţională: ”Nu ştiam că trebuie să-l sun să-i dau explicaţii”
Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a vorbit într-o conferinţă de presă despre retragerea din echipa naţională a lui Cristian Săpunaru.

”Nu am luat eu decizia ca cineva să se retragă de la naţională. Cristi Săpunaru a fost un jucător important în istoria echipei naţionale” a spus Cosmin Contra în conferinţa de presă susţinută miercuri, despre retragerea lui Cristian Săpunaru din echipa reprezentativă.

”M-a luat prin surprindere această decizie a lui. Dacă ar trebui să sun orice jucător pe care nu îl chem la echipa naţională, indiferent că este căpitan sau nu, să dau explicaţii de ce nu vine la echipa naţională, atunci poate toată lumea ar trebui să se retragă.Eu nu am ştiut că trebuie să sun jucătorii, dacă mă gândesc la alţi jucători din punct de vedere tactic” a mai adăugat Cosmin Contra.

Cristi Săpunaru şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, iar acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a preferat să ia această decizie. Selecţionerul a răspuns astfel atacurilor discrete ale fostului căpitan: ”În niciun caz nu mă gândeam să renunţ la echipa naţională înainte de aceste meciurile cu Spania şi cu Malta. Dar nu m-a sunat nimeni de la naţională să îmi spună ceva, să îmi explice de ce nu am fost convocat. Am jucat 36 de meciuri pentru România şi de 11 ori am fost căpitan.

Eu zic că nu e puţin lucru şi sunt mândru de asta. Aş mai fi purtat banderola, dacă nu se considera că sunt prea bătrân. De aceea am luat această decizie. Probabil se doreşte o întinerire a lotului şi chiar mă bucur pentru aceşti jucători de perspectivă care vin la lot" , declarase Cristi Săpunaru pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: cosmin contrasăpunaru 

viewscnt
Articole similare