Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra, revenire spectaculoasă în Superligă. A negociat cu CFR, dar acum semnează cu o altă echipă

Contra, revenire spectaculoasă în Superligă. A negociat cu CFR, dar acum semnează cu o altă echipă

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu i-a acceptat demisia lui Marius Croitoru, iar acum este în căutarea unui nume important din fotbal pentru banca tehnică a celor de la FC U Craiova 1948.

Tandemul Paul Răducan - Florin Drăgan se va ocupa de pregătirea echipei la următoarea partidă din Superligă, cu FC Botoşani. Cu un lot evaluat la aproximativ 10 milioane de euro, FC U Craiova speră să dea marea lovitură pentru înlocuirea lui Marius Croitoru. Conform sport.ro, oficialii oltenilor negociază intens cu un fost selecţioner al naţionalei României.

Sursa citată notează că Adrian Mititelu vrea să-l aducă la echipă pe Cosmin Contra. De serviciile antrenorului de 46 de ani s-a interesat şi campioana României, chiar în această lună, însă, în cele din urmă, CFR Cluj a luat decizia de a merge mai departe cu Dan Petrescu.

Acum, Contra este liber de contract din luna iunie, când s-a despărţit de Al Ittihad, din Arabia Saudită, şi este interesat de o eventuală revenire în Superligă, FC U Craiova 1948 fiind şi un proiect de viitor, oficialii oltenilor ţintind chiar calificarea în play-off.

Contra ar reveni în fotbalul românesc după doi ani, după ce, în decembrie 2020, s-a despărţit de Dinamo. În acea perioadă, cu Cosmin Contra la conducere, august 2020 - decembrie 2020, Dinamo a câştigat doar 3 dintre cele 11 meciuri jucate. În rest, au fost două egaluri şi 6 înfrângeri.

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare