adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract încheiat! Unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la Dinamo a plecat. Prima reacţie: "Am pus suflet faţă de alţii" ULTIMA ORĂ

Contract încheiat! Unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la Dinamo a plecat. Prima reacţie: "Am pus suflet faţă de alţii" ULTIMA ORĂ

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti se putea întări în vară cu un atacant împrumutat în Liga 1 şi care a marcat şase goluri în acest sezon. După ce s-a judecat cu "câinii" din cauza restanţelor financiare, Daniel Popa (26 de ani) a reuşit rezilierea contractului şi a recuperat şi banii.

La începutul acestui sezon, când spaniolii din conducere au făcut schimbări majore la nivelul lotului, Daniel Popa a fost anunţat că nu va fi folosit pe cât şi-ar fi dorit. Atacantul a plecat la Chindia Târgovişte sub formă de împrumut, unde a devenit om de bază şi a marcat şase goluri până în acest moment, fiind peste toţi atacanţii lui Dinamo din lot la capitolul goluri marcate. 

Unul dintre cei mai vechi fotbalişti de la Dinamo şi-a încheiat contractul

Daniel Popa a plecat cu restanţe financiare de la Dinamo. Fotbalistul se declară dinamovist, dar nu a ezitat să depună un memoriu împotriva clubului din "Ştefan cel Mare", pentru a-şi recupera banii şi pentru a deveni liber de contract. 

După luni de zile în care s-a judecat cu clubul care l-a împrumutrat în acest sezon, vârful a ieşit învingător: "Mi-am încheiat contractul cu Dinamo, mi-am primit toţi banii, acum mai am două luni contract aici (n.r. - la Chindia Târgovişte) şi apoi o să fiu liber. Am fost puţin dezamăgit, pentru că mi-aş fi dorit să ajut mai mult echipa, mai ales în momentele grele, dar asta a fost decizia lor de a mă împrumuta, eu le-am respectat", a declarat Daniel Popa pentru Telekom Sport. 

Daniel Popa, declaraţie de dragoste pentru Dinamo Bucureşti

Daniel Popa a recunoscut că nu şi-ar fi dorit să ajungă în situaţia de a se judeca pentru a-şi câştiga drepturile. Atacantul a rămas cu resentimente, mai ales că se declară un fan al echipei din "Ştefan cel Mare". 

"A fost puţină suferinţă, pentru că am stat acolo trei ani, am pus suflet în fiecare sezon faţă de alţii şi îmi doream să ajut mai mult echipa. Fiind dinamovist de mic şi părinţii mei la fel şi mergând la fiecare meci... Vorbeam cu tata că şi-ar fi dorit să fiu acolo şi să ajut mai mult", a mai spus Daniel Popa. 

  • 6 goluri a marcat Daniel Popa în acest sezon, mai multe decât toţi atacanţii din curtea lui Dinamo, în acest sezon. 
  • 2016 e anul în care Daniel Popa a venit la clubul său de suflet, chiar de la actuala echipă. 

Dinamo e pe locul de baraj în play-out, pe opt, cu 15 puncte, în timp ce echipa lui Daniel Popa, Chindia Târgovişte, e pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte. 

 

viewscnt
Articole similare