adplus-dvertising
You are here:

Contract propus atacantului dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj! Campioana şi-a asigurat şi serviciile unui titular din naţionala României | EXCLUSIV

Contract propus atacantului dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj! Campioana şi-a asigurat şi serviciile unui titular din naţionala României | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit, pentru Telekom Sport, ultimele mişcări în privinţa lotului pe care îl antrenează Dan Petrescu. Liderul Ligii 1 încearcă şi să-şi asigure jucători, după plecările din ultima perioadă.

CFR Cluj a propus un contract important pentru a-l mulţumi pe Dan Petrescu

CFR Cluj se îndreaptă către al optulea titlu de campioană în Liga 1, iar în următorea etapă se poate distanţa la 13 puncte de locul secund, pe care-l ocupă FCSB. Totuşi, provocarea lui Dan Petrescu va avea loc în sezonul următor, în Europa, acolo unde ardelenii vor să recupereze sumele de bani pe care le-au pierdut în actuala stagiune, când au reuşit un parcurs modest în grupele Conference League.

Pentru a reuşi să aducă banii doriţi de Nelu Varga, Dan Petrescu a cerut un lot echilibrat şi nu-şi doreşte să piardă jucători importanţi.

Pentru a asigura atacul, CFR Cluj i-a propus prelungirea contractului lui Billel Omrani, unul dintre fotbaliştii care s-a bucurat mereu de încrederea "Bursucului". 

Pentru Telekom Sport, Cristi Balaj a dezvăluit că francezul are contractul pe masă, înţelegere care va conţine şi o clauză de reziliere. 

"Lui Omrani i s-a făcut o propunere de prelungire şi rămâne de discutat. El are o clauză de reziliere, în cazul în care există un club care va achita clauza de reziliere, nu mai avem ce să facem", a spus preşedintele campioanei, despre Billel Omrani, care ar fi în atenţia lui Celtic, din Scoţia

De asemenea, fostul arbitru a dorit să lămurească situaţia fundaşului din naţionala României, Andrei Burcă. Titularul lui Dan Petrescu nu pleacă nicăieri, întrucât are un contract pentru încă cel puţin doi ani. 

„Burcă nu e în ultimele şase luni de contract. În vară şi-a prelungit contractul, l-am găsit pe Burcă aici cu prelungirea până în 2024 deja făcută”, a mai spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

Oficialul lui CFR Cluj mai are o dorinţă în actuala stagiune. LPF ar trebui să mărească lista pe care cluburile din Liga 1 o completează cu fotbaliştii care evoluează în competiţia internă. Recent, Anas Tahiri a dezvăluit că Dan Petrescu l-a scos de pe lista de Liga 1 şi l-a blocat la echipă. 

“Noi ne dorim mărirea listei, în continuare. O cerem nu doar pentru CFR Cluj, o cerem pentru toate echipele din Liga 1”.

Din atacul lui CFR Cluj urmează să dispară Denis Alibec, cel care este dorit în Turcia şi care nu a dorit să plece în cantonamentul din Spania. 

viewscnt
Articole similare