Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contract uriaş pentru Lionel Messi! Salariul fabulos pe care i-l oferă Barcelona pentru a nu pleca la Manchester City

Contract uriaş pentru Lionel Messi! Salariul fabulos pe care i-l oferă Barcelona pentru a nu pleca la Manchester City

FC Barcelona

Comentarii

Lionel Messi (32 de ani) mai are contract până în 2021 cu FC Barcelona şi clauza conform căreia poate pleca liber îi sperie pe oficialii clubului catalan, în special după tensiunile din ultima vreme de la club.

După conflictul deschis pe care l-a avut cu Eric Abidal, fostul său coleg, s-a scris că Manchester City a intrat pe fir şi aşteaptă oportunitatea de a îl transfera pe Lionel Messi, în cazul în care acesta doreşte să nu mai continue pe Camp Nou. 

Oficialii grupării catalane vor să rezolve în scurt timp aceste probleme şi i-au pregătit un nou contract lui Messi, susţine jurnalistul Nicolo Schira. El menţionează că Messi va beneficia de o mărire de salariu şi va urma să încaseze 50 de milioane de euro net anual, dacă va semna prelungirea. În acest moment, argentinianul încasează 40 de milioane pe an. 

De asemenea, dacă Messi semnează prelungirea, el va mai avea contract cu Barcelona încă trei ani, până în 2023. 

  • 140 de milioane de euro este cota lui Lionel Messi, potrivit transfermarkt.com 
  • 24 de goluri şi 16 assist-uri a reuşit decarul de la Barcelona în acest sezon

 

Scandaluri pe bandă rulantă la FC Barcelona

Apele nu sunt deloc limpezi la clubul de pe Camp Nou. În urmă cu câteva săptămâni, Leo Messi l-a contrat public pe Eric Abidal, după o declaraţie făcută de directorul sportiv al catalanilor. Apoi, a ieşit la iveeală o informaţie conform căreia preşedintele clubului, Josep Maria Bartomeu, ar fi angajat o firmă specializată în social media pentru a denigra jucătorii, clubul şi legendele Barcelonei pe internet.

În plus, ultimul scandal a apărut după El Clasisco. Presa din Spania a scris că vestiarul vrea să scape de antrenorul Quique Setien, adus şi el recent în locul lui Ernesto Valverde, după ce secundul său, Eder Sarabia, i-a luat la rost pe jucătorii catalanilor de pe margine în timpul meciului pierdut cu Real Madrid, 0-2 pe "Santiago Bernabeu".

Afla mai multe despre: lionel messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare