Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Controversă în Anglia! Cristiano Ronaldo junior, filmat în timp ce e batjocorit de un coleg. Fiul starului a înjosit-o pe Man UTD fără să-şi dea seama | VIDEO

Controversă în Anglia! Cristiano Ronaldo junior, filmat în timp ce e batjocorit de un coleg. Fiul starului a înjosit-o pe Man UTD fără să-şi dea seama | VIDEO

Manchester United

Comentarii

Forma slabă a lui Manchester United a ajuns subiect de glume în Anglia, iar Cristiano Ronaldo junior a picat în plasa unui alt copil, care a glumit pe seama sa.

VIDEO | Un copil râde pe seama lui Cristiano Ronaldo junior

Cel mai mare fiu al lui Cristiano Ronaldo, atacantul lui Manchester United, a semnat cu echipa de tradiţie la care evoluează şi tatăl său, dar a ajuns ţinta criticilor pe reţelele de socializare după ce a dat un răspuns neaşteptat, fără să-şi dea seama. 

Cristiano Ronaldo junior şi-a pus tatăl într-o situaţie ciudată, după ce a înjosit-o pe Manchester United. 

La 11 ani, el a plecat din Italia, de la Juventus, şi a semnat cu Manchester United, iar un coleg a profitat de faptul că portughezul încă nu stăpâneşte limba engleză. 

Într-un video apărut pe TikTok, tânărul e întrebat dacă se simte bine şi răspunde cu "da". Acelaşi răspuns a fost oferit şi atunci când cel care filmează îl întreabă dacă Manchester United e jenantă. 

După ce imaginile s-au viralizat, mai mulţi utilizatori l-au trimis pe junior înapoi la Juventus şi l-au apostrofat pentru gafa făcută. 

Cu Cristiano Ronaldo liderul din teren, Manchester United are încă un sezon sub aşteptări, fiind la 20 de puncte în spatele liderului din Premier League, Manchester United, şi eliminată din Carabao Cup şi FA Cup. 

Clubul de tradiţie al Angliei îşi mai poate salva sezonul în Champions League, unde, în optimi, va avea o dublă grea cu Atletico Madrid. 

  • 27 de meciuri, 15 goluri şi 3 pase decisive sunt cifrele lui Cristiano Ronaldo la Manchester United în acest sezon. 

 

Afla mai multe despre: manchester unitedcristiano ronaldo juniorcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare