Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conversaţia unui jucător cu Pep Guardiola care i-a fost fatală. ”Ceea ce văd la tine nu este ceea ce vreau de la jucătorul meu!”

Conversaţia unui jucător cu Pep Guardiola care i-a fost fatală. ”Ceea ce văd la tine nu este ceea ce vreau de la jucătorul meu!”

Manchester City

Comentarii

În 2016, Pep Guardiola a semnat cu Manchester City, iar de atunci, lucrurile au arătat total diferit în echipa britanicilor.

După venirea antrenorului catalan, mai mulţi jucători au fost nevoiţi să îşi caute o altă echipă. Într-o asemenea situaţie a fost pus şi portarul Joe Hart, care a mers sub formă de împrumut la Torino, în Serie A. 

În prezent, portarul britanic în vârstă de 34 de ani a ajuns la Celtic şi a dezvăluit conversaţia avută cu Guardiola în sezonul 2016-2017, moment în care a realizat că nu mai are şanse mari să continue în echipa cetăţenilor. 

”Ceea ce văd la tine nu este ceea ce vreau de la jucătorul meu!”

”Am vrut să intru pe uşă şi să am această conversaţie. El era foarte informat despre trecutul meu, foarte informat despre ceea ce am făcut, cum am jucat fotbal, a fost o conversaţie de două ore care s-a cam încheiat cu el spunând 'Nu văd că asta funcţionează'. Am spus 'Nu sunt de acord cu tine'. El a spus 'Voi fi prima persoană căreia i se va dovedi că a greşit, dar ceea ce văd la tine nu este ceea ce vreau de la portarul meu'.

Am spus: 'Este corect să mi se dea oportunitatea'. El a spus: 'Desigur, ţi se va oferi oportunitatea, dar...'. De îndată ce există daruri la sfârşit, ştii că există o decizie.

Mi-am dorit oportunitatea de a fi antrenat de unul dintre cei mai buni. Bineînţeles că nu ştiam cum să o fac. Presupun că a avut dreptate, nu am putut, nu m-a putut lăsa în echipă pentru a juca aşa cum şi-a dorit în acel moment.

Nu sunt mai mare decât oricine şi dacă asta este calea mea, atunci asta e. Oamenii de la Manchester City vor fi pentru totdeauna în inima mea, voi fi mereu recunoscător pentru asta”, a declarat Joe Hart, pentru The Stiff Podcast.

Joe Hart a jucat pentru Manchester City în perioada 2010 - 2016, timp în care a strâns 348 de meciuri în tricoul britanicilor. 

Afla mai multe despre: city-guardiola-hart 

viewscnt
Articole similare