Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convocare de ultim moment în lotul României pentru meciul cu Elveţia! Edi Iordănescu îi poate oferi debutul. Trei fundaşi au probleme medicale

Convocare de ultim moment în lotul României pentru meciul cu Elveţia! Edi Iordănescu îi poate oferi debutul. Trei fundaşi au probleme medicale

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu aa decis să îl cheme la echipa naţională pe Valentin Ţicu, de la lotul U21, având în vedere faptul că trei fundaşi laterali acuză probleme medicale înaintea meciului cu Elveţia.

Fundaş din Superliga, în lotul naţionalei! Problemele medicale s-au înmulţit pentru Edi Iordănescu

Au probleme Andrei Raţiu, Mario Camora şi Raul Opruţ, iar şansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveţia sunt minime.

Ţicu, în vârstă de 22 de ani, se află în cantonamentul de la Mogoşoaia, unde România U21 se pregăteşte pentru EURO U21. Jucătorul se va alătura lotului duminică,, la Zurich, acolo unde vor ajunge şi tricolorii în jurul prânzului.

Din informaţiile Orange Sport, Raţiu a acuzat probleme medicale de la pauza meciului cu Kosovo, în timp ce Opruţ, rezerva postului de fundaş stânga, s-a accidentat la antrenamentul de sâmbătă al tricolorilor. 

Astfel, Valentin Ţicu ar putea debuta în naţionala mare împotriva celui mai greu adversar din grupa de calificare. 

Naţionala României va întâlni Elveţia luni, de la ora 21,45, în deplasare, în preliminariile EURO 2024.

Afla mai multe despre: valentin ticuconvocari echipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare