Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convocare de urgenţă la naţionala olimpică! Jucătorul evitat iniţial a fost chemat de Rădoi în locul lui Nedelcu

Convocare de urgenţă la naţionala olimpică! Jucătorul evitat iniţial a fost chemat de Rădoi în locul lui Nedelcu

Echipa națională

Comentarii

Ronaldo Deaconu a fost convocat de urgenţă la naţionala olimpică, după ce Dragoş Nedelcu a fost nevoit să se retragă din lot.

Transferul lui Dragoş Nedelcu la Fortuna Dusseldorf i-a oferit lui Ronaldo Deaconu şansa dorită! Împrumutat în Germania de FCSB, închizătorul a fost obligat de noul club să se retragă din naţionala olimpică, iar Deaconu a fost convocat de urgenţă în locul său.

Convocare de urgenţă la naţionala olimpică!

”Rămas cu doar 21 de jucători după ce Nedelcu a fost chemat la noul său club, Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă pe Ronaldo Deaconu, fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş. Jucătorul s-a alăturat rapid lotului, asta după ce a parcurs procedurile de testare COVID. Bun venit, Ronaldo!”, a informat FRF-ul pe site-ul oficial.

Deaconu a dezvăluit în urmă cu mai bine de o lună că spera să prindă lotul olimpic, dar acesta nu fusese inclus pe lista pentru cantonamentul preolmpic. Însă, după numeroasele retrageri din selecţionata U23 şi dorinţa cluburilor de a îşi păstra jucătorii pentru începutul sezonului, playmaker-ul lui Gaz Metan a primit şansa dorită.

”Îmi doresc foarte mult să prind şi naţionala, iar următorul pas este extrem de important. Ştiu că am fost pe lista lărgită pentru Olimpiadă, pentru Tokyo. Îmi doream foarte mult. Am văzut că sunt jucători şi de la Chindia, şi de la UTA. (n.r. - Ai fi meritat? ) Şi din ligile inferioare din străinătate am văzut că sunt. Sunt subiectiv, poate.

Poate că aş fi meritat, pentru că am avut cifre foarte bune. Însă pentru mine asta e motivaţie. Îmi doresc ca sezonul următor să am cifre duble, să dau vreo 25 de goluri, vreo 30-40 de pase de gol şi atunci poate o să fiu chemat", declara Deaconu la finalul sezonului competiţional.

Cu doar 11 zile rămase până la debutul României la Jocurile Olimpice, Deaconu are o scurtă periaodă de timp să se pregătească pentru turneul final. Jucătorul lui Gaz Metan joacă un rol complet diferit faţă de Nedelcu şi rămâne de văzut care este planul lui Rădoi, după ce a înlocuit un mijlocaş defensiv cu unul ofensiv.

Afla mai multe despre: echipa naţionalălotul olimpicjocurile olimpiceromânia u23ronaldo deaconumirel rădoinaţionala românieilot olimpiadă 

viewscnt
Articole similare