Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Convocarea lui Enes Sali l-a uimit şi pe Gică Popescu: ”Nu ştiam. A surprins pe toată lumea” Ce sfat îi dă tânărului jucător

Convocarea lui Enes Sali l-a uimit şi pe Gică Popescu: ”Nu ştiam. A surprins pe toată lumea” Ce sfat îi dă tânărului jucător

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a pierdut la limită restanţa cu FCSB, scor 0-1.

Gică Popescu s-a arătat nemulţumit de faptul că Farul a plecat fără puncte de la meciul de ieri.

”Cred că nu meritam să pierdem pentru că exceptând ultimele minute când ne-am nîpustit şi cu fundaşii centrali asupra lor a fost un meci echilibrat. Am încercat să ne facem ocazii, am atacant, am avut şi posesie dar nu am reuşit să fructificăm ocaziile.

Cred că un rezultat corect ar fi fost un egal.

Noi nu am fost inspiraţi în faţa porţii, din păcate am marcat în propria poarta un gol care se întâmplă”, a declarat Gică Popescu după partida de ieri.

Întrebat despre convocarea lui Enes Sali la naţionala României, Gică Popescu a mărturisit: ”Mă bucur pentru fiecare jucător convocat de la noi. Cu cât mai mulţi cu atât este munca noastră mai apreciată. Eu m-aş bucura ca la următoarele convocari să avem şi mai mulţi.

Pentru el trebuie să fie o motivaţie această convocare să fie un start pentru o carieră la echipa naţională. Este foarte tânăr, are multe de învăţat, e pe un drum bun dar trebuie să fie un început.

Nu ştiam de convocare, a surprins pe toată lumea, este un lucru bun că Mirel se uită şi la jucătorii foarte tineri ca Sali. Este o idee buna pentru că trebuie să ne securizăm toţi posibilii viitori internaţionali ca să avem de unde alege. Nu ştiu care este planul lui Rădoi... este o primă convocare eu cred că dăm prea mare importanţă unei convocări indiferent de vârstă, el trebuie să dovedească că merită această convocare”.

Afla mai multe despre: farul constantaenes saligica popescu 

viewscnt
Articole similare