You are here:

”Copos nu a venit niciodată cu prezentări Power Point”. Herea, reacţie după ce Şucu a trecut la tablă: ”Ce rost are? Nu joacă sumele de pe Transfermarkt!”

”Copos nu a venit niciodată cu prezentări Power Point”. Herea, reacţie după ce Şucu a trecut la tablă: ”Ce rost are? Nu joacă sumele de pe Transfermarkt!”

Rapid

Comentarii

Jucătorii de la Rapid au fost băgaţi în şedinţă de urgenţă de milionarul Dan Şucu. Acţionarul majoritar le-a arătat realitatea de pe Transfermarkt înainte de reluarea campionatului în Superliga.

Herea, despre ”metoda inediată” a lui Şucu

Rapid va da piept cu Farul, luni, 21 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga României.

Înainte de meci Dan Şucu (61 de ani), acţionarul majoritar al Rapidului, le-a solicitat celor de la echipă să fie prezenţi la o întâlnire, în care a încercat să îi motiveze prin diverse prezentări.

Ovidiu Herea, fostul fotbalist din Giuleşti, a comentat, în direct, la Prima Sport gestul făcut de Şucu şi l-a comparat cu George Copos, fostul patron al Rapidului.

Ovidiu Herea: ”Eu în 6-7 ni l-am văzut pe Copos de trei ori, nici vorbă de Power Point, nu am trăit astfel de şedinţe pe care le au ei, nu ştiu cât s-a rezolvat din venirea domnului Şucu, până la urmă ce le a arătat? Valoarea de pe Transfermarkt?

Ideea e că pe teren nu joacă sumele de pe Transfermarkt. Poţi să valorezi şi în teren să nu ajungi să joci de sumele de acolo. Nu ştiu cât a rezolvat. Poate a vrut să-i motiveze, vom vedea dacă a avut efect această şedinţă!

Bogdan Cosmescu: Se implică prea mult la un nivel prea jos şi riscă să fie şi el atras şi el într-un eventual eşec al echipei deşi nu are vină, condiţii impecabile, aduce jucători, dă banii la timp. E prea jos să se implice el aici”.

Rapid nu traversează o perioadă prea bună şi riscă să rateze play-off-ul, principalul obiectiv din acest sezon. Giuleştenii sunt pe locul 12, cu doar 13 puncte. 

Afla mai multe despre: rapidşucucoposherea 

viewscnt
Articole similare