Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coreea de Sud - Germania. Nemţii au nevoie de o victorie clară

Coreea de Sud - Germania. Nemţii au nevoie de o victorie clară

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Coreea de Sud - Germania Campionatul Mondial 27.06.2018. Nemţii se vor califica în „optimi” dacă vor obţine o victorie la handicap în faţa astiaticilor. Un succes la un singur gol complică serios lucrurile însă pentru trupa lui Low.

Ponturi pariuri Coreea de Sud - Germania Campionatul Mondial 27.06.2018

Naţionala Germaniei a trecut printr-o adevărată sperietură la actuala ediţie de Cupa Mondială, după ce a pierdut meciul de debut în faţa Mexicului, scor 0-1. Campioni mondiali în exerciţiu, nemţii au revenit în calculele calificării după victoria târzie cu Suedia. Naţionala pregătită de Joaquim Low s-a văzut condusă după golul lui Toivonen, dar a revenit fantastic după pauză. Reus a egalat în minutul 48, iar Toni Kroos a marcat golul victoriei în minutul 5 de prelungiri. Acel gol le oferă nemţilor prima şansă de calificare în optimi, în faţa Suediei.

Peste 200.000 tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

Ponturi pariuri Coreea de Sud - Germania Campionatul Mondial 27.06.2018

De cealaltă parte, Coreea de Sud mai are doar şanse teoretice. Învinsă în ambele partide disputate până acum la Cupa Mondială, naţionala asiatică are nevoie de o minune în ultima etapă. Trebuie să învingă Germania, iar Mexic să învingă Suedia. În acest caz se va face clasament în trei şi, cum fiecare echipă a obţinut câte o victorie, diferenţa se va face la golaveraj. Probabilitatea ca sud-coreenii să iasă învingători din duelul cu Germania este însă destul de mică. Trebuie să ţinem cont că echipa pregătită de Shin Tae-Yong are o serie de cinci meciuri fără victorie, iar adversarii nici măcar nu au fost unii redutabili. Rezultate fotbal live pot fi găsite pe site-ul agenţiei Betano. 

Coreea de Sud - Germania 2/2 @ 1.60

Afla mai multe despre: germaniasuediacampionatul mondialponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare