You are here:

Cornel Dinu a dat verdictul după ce a auzit că Mircea Lucescu are şanse mari să fie noul selecţioner al Românei: "Dacă aşa este, îi urez asta!"

Cornel Dinu a dat verdictul după ce a auzit că Mircea Lucescu are şanse mari să fie noul selecţioner al Românei: "Dacă aşa este, îi urez asta!"
Comentarii

Cornel Dinu (76 de ani), fost fotbalist şi fost selecţioner al naţionalei României, a reacţionat după ce a aflat că Mircea Lucescu (79 de ani) are şanse mari să devină antrenor al primei reprezentative, în locul lui Edi Iordănescu.

FRF şi Mircea Lucescu se află în pline negocieri pentru revenirea lui "Il Luce" pentru postul de selecţioner. Federalii îi caută înlocuitor lui Iordănescu. Hag a spus "nu", iar la Mircea Lucescu există speranţe.

Reacţia lui Cornel Dinu după ce a aflat că Mircea Lucescu este aproape să fie numit selecţioner al echipei naţionale

Dinu a spus că Mircea Lucescu este cea mai bună alegere pe care o putea face FRF, având în vedere experienţa pe care o are legendarul antrenor. De asemenea, fostul fotbalist de la Dinamo i-a urat "sănătate şi putere", dacă, în cele din urmă, va ajunge  să conducă din nou echipa naţională.

”Dacă este selecţioner Mircea Lucescu, nu pot decât să-i urez sănătate şi putere. Este un fenomen! La 79 de ani încă stă în picioare. Ca experienţă, incontestabil este cea mai bună alegere, dar depinde cât mai are putere să pună în practică.

Am vorbit ultima oară acum trei luni. Din discuţiile noastre, îmi dau seama că este foarte pertinent. Să vedem ce forţă şi disponibilitate mai are”, a declarat Cornel Dinu, conform iamsport.ro.

Între 1992-1993, Cornel Dinu a fost selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României în campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal 1994. Victoria cu Ţara Galilor, 5-1 (5-0 la pauză), precum şi înfrângerea dureroasă contra Cehoslovaciei (scor 2-5) aveau să fie momentele marcante din scurtul său mandat.

Afla mai multe despre: cornel dinumircea lucescuechipa nationalaselectionerfrf 

viewscnt
Articole similare