Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a făcut praf un fotbalist de la Dinamo: "Înfiorător! Ce să faci cu asemenea jucător?" | EXCLUSIV

Cornel Dinu a făcut praf un fotbalist de la Dinamo: "Înfiorător! Ce să faci cu asemenea jucător?" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu (74 de ani), expertul Telekom Sport, l-a caracterizat în termeni duri pe fundaşul lui Dinamo, Andre Pinto, care a greşit flagrant la o fază la care Daniel Popa putea marca, dar a lovit bara. "Procurorul" a spus, la Minutul 91, că Pinto a fost "înfiorător" şi că Mircea Rednic nu are ce face cu astfel de jucători.

Cornel Dinu a făcut praf un fotbalist de la Dinamo: "Înfiorător! Ce să faci cu asemenea jucător?" | EXCLUSIV

Dinamo a învins-o pe Chindia cu 1-0 în ceea ce este prima victorie a "câinilor" din august încoace, de la succesul cu Clinceni (3-1), dar târgoviştenii puteau egala sau chiar câştiga având în vedere ocaziile ratate. Una dintre ele, a lui Popa - care a lovit bara -, a venit în urma unei greşeli a lui Andre Pinto.

Cornel Dinu nu l-a iertat şi l-a caracterizat în termeni duri pe fundaşul crescut la Porto, despre care a spus că e "înfiorător", iar Mircea Rednic nu are cum să scoată echipa din această situaţie cu astfel de jucători. "Ce să faci cu asemenea jucător? E înfiorător, puneţi-vă şi în situaţia lui Rednic. El a încercat să aducă, dar de unde?", a spus Cornel Dinu, la Minutul 91.

Andre Pinto a venit la Dinamo liber de contract în septembrie, iar de atunci a strâns 720 de minute în opt meciuri, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

VIDEO CU GREŞEALA LUI ANDRE PINTO ŞI BARA LUI POPA:

Dinamo - Chindia 1-0, în Liga 1

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1 Casa Pariurilor, prima după 15 etape, luni, când a reuşit să învingă Chindia Târgovişte, scor 1-0, în runda IX.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Carp, în minutul 62.

În minutul 83, Daniel Popa a trimis în bară o loviturp de la 11 metri.

Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore (Popa '46), Kainourgios - Răuţă - Carp, Borduşanu (Amzar '77) - Sorescu (Ehmann '85), Ivanovski, Vestenicky (Itu '46x). Antrenor: Mircea Rednic
Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou (Corbu '46)- Neguţ, Dulca, Popadiuc (Stoian '76), Jipa (Matiş '76)- Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Cartpnaşe galbene: Răuţă '71, Iliev '83 / Celea '54, Dulca '89

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de Mircea Grigoriu şi Florin Neacşu. Rezervă a fost Andrei Antonue, iar observator Eduard Dumitrescu.

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, iar Chindia este pe 11, cu 19 puncte.


 

Afla mai multe despre: cornel dinuandre pintodinamo 

viewscnt
Articole similare