Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a făcut spectacol la Dolce Sport! Cele mai tari declaraţii ale lui Mister în studioul "Minutul 91"

Cornel Dinu a făcut spectacol la Dolce Sport! Cele mai tari declaraţii ale lui Mister în studioul "Minutul 91"

Fotbal intern

Comentarii

1. "Şumudică are o labilitate psihică, dar deja intrăm în alt domeniu. Intrăm în spaţiul spitalului Obregia, nu cred că e cazul să ajungem până acolo. El face de multe ori declaraţii şocante. Vorbeşte prea mult şi încearcă să fie mult prea spumant, dar nu-ţi dă seama că spumantul ăla îţi face prea mult rău, fiind o băutură acidă"

2. "Am o părere rezervată, după mine Peteleu e un fel între peşteră şi cavernă ca fundaş stânga. Săracul are problemele mari de tot! Are viteză pe bandă, dar când intră, o face ca ăia care erau la moşi la noi la zidul morţii. Are ceva viteză, dar în rest calităţii..."

3. "Matulevicius este bun mai degrabă ca stâlp de înaltă tensiune în careul advers, poate doar curenta stoperii adverşi"

4. "Rambe ăsta... Eu cred că îl cheamă Ramble. Ramble-ul de la calea ferată unde trenul merge mai încet ca să nu deraieze"

5. "Ionuţ Popa e de apreciat când spune că s-ar renaşte spiritul de fotbal şi de performanţă al Timişoarei, dar declaraţiile lui sunt de Zidul Plângerii. E un român adevărat şugubăţ, pentru că are un umor bun"

6. "Sânmărtean aşa cum joacă în foarte multe faze când nu reuşeşte să termine driblingurile pe care le începe la 30, 35 de metri de poarta adversă. Am senzaţia că este un jucător născut obosit!"

7. "Oros după mine este o gaură în defensiva incontestabilă a Astrei! Aşa cum arată Oros înseamnă că se mănâncă bine la Giurgiu, pentru că are ţinută mai mult de pilier de rugby. Nu te uiţi la el cum arată?"

viewscnt
Articole similare