Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, analiză după derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB! ”Nu a fost cu nimic mai prejos faţă de alte campionate mai puternice decât cel al nostru!” EXCLUSIV

Cornel Dinu, analiză după derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB! ”Nu a fost cu nimic mai prejos faţă de alte campionate mai puternice decât cel al nostru!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Cornel Dinu, a analizat derby-ul din Bănie.

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Mamut, care a trimis mingea în poartă cu o execuţie tehnică. Fostul jucător al Craiovei a fost introdus pe teren pe parcursul reprizei secunde. 

Cornel Dinu a analizat meciul decisiv dintre cele două echipe şi a spus că din punct de vedere al ritmului nu a fost cu nimic mai prejos faţă de alte campionate mult mai puternice decât cel al nostru. 

Expertul Orange Sport susţine că echipa lui Toni Petrea a fost mai bună la regrupare şi pe blocări, iar jucătorii din Bănie nu au avut o viteză de reacţie la fel de bună ca cea a adversarilor. 

”Nu a fost cu nimic mai prejos faţă de alte campionate mai puternice decât cel al nostru!” 

”Un lucru care ajută fotbalul e atmosfera în sine. Ca joc, a fost o încleştare din toate punctele de vedere. O luptă. Aş spune că din punct de vedere al angajamentului, al ritmului, nu a fost cu nimic mai prejos faţă de alte campionate mai puternice decât cel al nostru.

Din punct de vedere al preciziei tehnice şi de o parte, şi de alta, au fost foarte multe greşeli. Sigur, mai sunt foarte multe aspecte tactice care po fi luate în calcul la partida respectivă. Mă gândesc la abordarea de început a Craiovei.

Bineînţeles, regruparea şi blocările pe care le fac cei de la FCSB sunt mai eficiente decât o oarecare lentoare de care dau dovadă în mişcare jucătorii Craiovei”, a spus Cornel Dinu, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-craiova-liga 1 

viewscnt
Articole similare