Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, analiză-n stilul caracteristic: "Iordănescu a înlocuit nişte trotinete". Jucătorul pe care "nu ştiu de ce l-au selecţionat"

Cornel Dinu, analiză-n stilul caracteristic: "Iordănescu a înlocuit nişte trotinete". Jucătorul pe care "nu ştiu de ce l-au selecţionat"

Echipa națională

Comentarii

La finalul meciului România - Grecia 0-1, debut cu stângul pentru Edi Iordănescu la naţionala României, Cornel Dinu a analizat îns tilul caracteristic rezultatul şi jocul tricolorilor.

Cornel Dinu, analiză-n stilul caracteristic: "Iordănescu a înlocuit nişte trotinete". Jucătorul pe care "nu ştiu de ce l-au selecţionat"

"Procurorul" i-a făcut "trotinete" pe unii jucători, a spus că Edi Iordănescu a greşit echipa de start şi că nu înţelege de ce a fost convocat George Puşcaş.

"Grecii nu ne-au făcut daruri. Noi avem relaţii foarte bune, am cunoscut familile importante care au condus în Grecia. Oricum am luau deşi nu au fabrici, industrii, au turism, lămăi, vapoare şi au ceva în plus care nouă ne lipseşte. Se descurcă în orice situaţie. O echipă greşit începută, o inspiraţie pe care nu i-am atribuit-o lui Edi. Îi doresc inspiraţie! Se scrie numele său cu W, mai britanic, dar el este mai mult un Edi de la noi. Singurul şut de poartă pe care l-am avut... Au intrat jucătorii care, după părerea mea, trebuia să jaoce de la început. Tănase în locul lui Puşcaş, nu ştiu de ce l-au selecţionat pe Puşcaş! N-a contat sub nicio formă, n-a contat şi Maxim, Mitriţă. Sunt mult mai descurcăreţi decât noi. Nu îmi inchipui de ce a jucat Bordeianu în această seară!

Edi Iordănescu a înlocuit nişte troinete, cu jucători cu motoare, care au capacitate. Tănase, Ivan, Popescu trebuiau să joace de la început", a spus Cornel Dinu.

România - Grecia 0-1, la debutul lui Edi Iordănescu pe banca naţionalei

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri.

În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centru terenului pentru a se relua jocul.

La meci au asistat peste 20.000 de spectatori.

Jocul a fost precedat de un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina.

Au evoluat următoarele echipe:

România: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 17. Rus (4. Drăguşin ‘87), 22. Camora (3. Toşca ‘75) – 18. R. Marin, 23. Bordeianu (13. Mihăilă ‘75) – 20. Mitriţă (21. Popescu ‘62), 8. Cicâldău, 10. Maxim (11. Ivan ‘62) – 9. Puşcaş (19. Tănase ‘61). Selecţioner: Edward Iordănescu

Grecia: 1. Vlachodimos – 14. Rota, 22. Mavropanos, 17. Hatzidiakos, 21. Tsimikas – 20. Mantalos-cpt. (15. Chatzigiovanis ‘81), 23. Siopis, 5. Bouchalakis (19. Douvikas ‘57) – 18. Limnios (11. Bakasetas ‘57), 7. Giakoumakis (16. Pavlidis ‘72), 10. Pelkas (8. Alexandropoulos ‘81). Selecţioner: Gustavo Poyet

Meciul a fost condus la centru de arbitrul Ricardo de Burgos Bengoechea, acesta avându-i alături pe conaţionalii săi spanioli Juan Carlos Yuste Jimenez şi Iker de Francisco Grijalba.

Edward Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner la 25 ianuarie, el înlocuindu-l pe Mirel Rădoi. În vârstă de 43 de ani, Iordănescu a semnat pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

România va mai juca un meci amical marţi, 29 martie, ora 20:45, cu naţionala Israelului, în deplasare.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalacornel dinuanalizaromaniageorge puscas 

viewscnt
Articole similare