Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu despre abdomenul lui Deac: "Nu e exclus să fie pastiluţe sau injectări"

Cornel Dinu despre abdomenul lui Deac: "Nu e exclus să fie pastiluţe sau injectări"

CFR Cluj

Comentarii

Cornel Dinu, expert Telekom Sport, nu este impresionat de fizicul lui Ciprian Deac, despre care spune că şi-a construit fizicul doar pentru a arăta bine în faţa fetelor.

 "Acest striptease masculin pe care îl face Deac e ceva... Este un corp cioplit de muşchi forţaţi, pe care e bine să-l ascunzi, în niciun caz să defilezi cu el pe terenuri. Acum este un apanaj al acestor săli de fitness care pe timpul nostru nu erau. Săli dotate foarte bine, dar nu este exclus să fie şi pastiluţe sau injectări pentru a da bine în faţa fetelor" - a spus Cornel Dinu la Telekom Sport. 

Imediat după ce a marcat golul de 2-0 cu FC Voluntari, Ciprian Deac şi-a dat jos tricoul pentru a-şi arăta fizicul plin de muschi. Fotbalistul a pus accent pe abdomentul său, arătând spre camera de filmat felul în care îşi lucrează ”pătrăţelele” la antrenamente.

"Ştiu că are pătrăţele, ştiu că stă câte patru ore în sala de forţă. Chiar şi după meci m-a întrebat dacă poate să mai facă câteva exerciţii în sală. În cele 20 de meciuri, de departe cel mai bun jucător al nostru, cel mai consistent a fost Deac. La început, mă supăram că făcea prea multă sală, dar acum am înţeles că are nevoie. Chiar aşa se simte el bine" , a declarat Dan Petrescu după meciul dintre FC Voluntari şi CFR Cluj.

Afla mai multe despre: ciprian deaccornel dinuliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare