Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îl distruge pe Iuliu Mureşan! ”Poate eventual să-i ia tensiunea lui Paszkany!” Ce a spus legenda lui Dinamo

Cornel Dinu îl distruge pe Iuliu Mureşan! ”Poate eventual să-i ia tensiunea lui Paszkany!” Ce a spus legenda lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu l-a atacat pe fostul conducător de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan.

Mureşan este favorit să ajungă la Dinamo, iar fostul internaţional român l-a ironizat pe fostul oficial din Gruia. Cornel Dinu nu l-a menajat deloc pe Mureşan şi a vorbit despre el în stilul caracteristic. 

Luni, Tribunalul Bucureşti a acceptat intrarea în insolvenţă a clubului Dinamo, iar Iuliu Mureşan ar avea şanse să ajungă în Ştefan cel Mare. O dată cu insolvenţa, clubul trebuie să se reorganizeze, având nevoie de un administrator special şi unul judiciar, acesta din urmă fiind Răzvan Zăvăleanu.

Dinu a vorbit despre trecutul lui Iuliu Mureşan. El a intrat în fotbal alături de Arpad Paszkany, după ce a fost doctor o perioadă lungă de timp.

”Mai e pe meserie pe ziua de azi? Mureşan poate eventual să-i ia tensiunea lui Paszkany. M-a ferit Dumnezeu să-l cunosc! N-a făcut o clismă în viaţa lui! Parcă era cu un halat pe el, într-o perioadă a anilor 1968-1969. 

”El lua tensiunea şi pulsul, după care a devenit conducător la CFR Cluj!”

El lua tensiunea şi pulsul, după care a devenit conducător la CFR Cluj, în relaţia cu Paszkany. Acum, Mureşan e expert în insolvenţe şi în drept. Ce să ne mai surprindă? În ce hal am ajuns…”, a spus Cornel Dinu, la ProSport.

Afla mai multe despre: dinu-dinamo-mureşan 

viewscnt
Articole similare