You are here:

Cornel Dinu îl distruge pe omul care a venit să o salveze pe Dinamo: „Este un tâlhar!”

Cornel Dinu îl distruge pe omul care a venit să o salveze pe Dinamo: „Este un tâlhar!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a avut cuvinte dure pentru Andrei Nicolescu. Actualul conducătorul de la Dinamo a fost numit „tâlhar” de legenda dinamovistă.

Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „E un tâlhar!”

Legenda dinamovistă l-a criticat pe conducătorul lui Dinamo, precizând faptul că Andrei Nicolescu caută să-şi facă imagine prin poziţia pe care o ocupă. Mai mult decât atât, Cornel Dinu îşi doreşte ca oficialul dinamovist să nu-i mai pronunţe niciodată numele.

„Compromite prin prezenţa lui istoria lui Dinamo. Singurul lui merit este că merge bine cu spatele. Ideea este că să nu îmi mai pronunţi niciodată numele acestui individ.

Compromite istoria, morala din ‘Ştefan cel Mare’. Este un tâlhar care îşi face mendrele cu Dinamo”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Andrei Nicolescu a fost criticat dur, dar Zeljko Kopic l-a impresionat pe Cornel Dinu

Totuşi, Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul celor de la Dinamo, Zeljko Kopic.

„Este un antrenor profesionist, care ştie fotbal. Se explică ascensiunea de joc al lui Dinamo. I-am transmis să îşi caute totuşi apărători, nu poţi să joci cu Patriche şi Licsandru.

Apreciez stăpânirea lui de sine şi probabil calitatea antrenamentului şi a felului în care se comportă. Are un autocontrol extraordinar.

Este un profesionist, un om care ştie fotbal. L-am citit de la venirea lui, mi-a făcut impresie foarte bună. Ştie să aducă jucători”, a mai spus Cornel Dinu.

 

Afla mai multe despre: andrei nicolescucornel dinudinamo 

viewscnt
Articole similare