You are here:

Cornel Dinu, ironii înainte de marele derby: „FCSB are doi jucători mai mult de planton”

Cornel Dinu, ironii înainte de marele derby: „FCSB are doi jucători mai mult de planton”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu (72 de ani), legendă a lui Dinamo, aruncă săgeţi spre marea rivală, FCSB. Dinu îi are în vizor pe Iulian Cristea şi Andrei Miron, cuplul de fundaşi centrali de la FCSB.

Îţi încântă privirea combinaţiile rapide, inventive, sigure în execuţii tehnice, pe care le reuşesc jucătorii antrenaţii de Toni Petrea şi Thomas Neubert, atunci când se apropie de poarta adversă. Au, în schimb, probleme serioase când sunt atacaţi în zona centrală a apărării, unde Cristea şi Miron sunt mai mult de planton. Per total, «Faceţi Ce Spune Becali» transformă doar o treime din ocaziile ce şi le creează. Cam puţin, totuşi, pentru «tunurile grele» ce le au de la mijloc în faţă, cu care pot face una cu pământul cam orice echipă de la noi. Cu excepţia CFR-ului…”, a declarat Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu admiră FCSB. O vrea campioană: "Din două motive"

FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt principalele favorite la câştigarea Ligii 1, în timp ce echipa de suflet a lui Cornel Dinu, Dinamo, e departe de a emite pretenţii şi speră doar să prindă play-off-ul. FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova sunt principalele favorite la câştigarea Ligii 1, în timp ce echipa de suflet a lui Cornel Dinu, Dinamo, e departe de a emite pretenţii şi speră doar să prindă play-off-ul. Cornel Dinu a făcut o afirmaţie surprinzătoare. Îşi doreşte ca FCSB să câştige titlul, iar dinamovistul a expus aspectele care l-au înctântat: "E de apreciat FCSB-ul, aş vrea să câştige campionatul din două motive. Are acel joc spectaculos şi, al doilea la care ţin foarte mult, sigur că sunt retrograd, sunt bătrân, cu mentalitate învechită, ţin ca majoritatea echipelor să aibă jucători români. Iar FCSB are numai români, cu excepţia lu Radunovic, luat în iarna asta. Vreau să câştige titlul, pentru că îmi place să câştige o echipă-spectacol, care aruncă o mânuşă pe care ar trebui să o preia şi alte echipe. Steaua (n.r. - FCSB) joacă un fotbal frumos şi e de apreciat şi această strategie", a declarat dinamovistul, în cadrul emisiunii "Minutul 91".

FCSB se va duela, azi, de la 20:45, cu Dinamo, în runda cu numărul 21 din Liga I.

  • 8 trofee a cucerit Cornel Dinu ca jucător la Dinamo, şase titluri şi două Cupe ale României
  • 487 de partide a bifat Cornel Dinu pentru Dinamo în toate competiţiile, el reuşind să înscrie de 56 de ori

Afla mai multe despre: fcsb dinamo 

viewscnt
Articole similare