You are here:

Cornel Dinu l-a atacat violent pe Contra, după înfrângerile lui Dinamo: ”E vina lui, a dat afară cei mai buni mijlocaşi din Liga I”

Cornel Dinu l-a atacat violent pe Contra, după înfrângerile lui Dinamo: ”E vina lui, a dat afară cei mai buni mijlocaşi din Liga I”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Cosmin Contra, după ce Dinamo a bifat două eşecuri dureroase cu FCSB şi Chiajna. Actualul selecţioner e văzut vinovat pentru situaţia dramatică în care se află clubul din Ştefan cel Mare

În vară, cea mai mare greşeală a fost înlăturarea unei linii de mijloc formată din Busuladzici, Nistor şi Palici. Era cea mai bună din Liga 1 şi a fost înlocuită cu himere, e aproape imposibil să emiţi pretenţii şi să nu suferi", a comentat Dinu, pentru Gazeta Sporturilor.

În plus, Dinu nu l-a iertat pe Contra nici pentru uşurinţa cu care l-a dat afară pe Bumba, om care a înscris un gol superb în poarta lui Penedo.

”La ora actuală nu se poate întâmpla decât ceea ce s-a semănat două luni şi jumătate. Culegem acum şi poate încă o perioadă în continuare pentru că şi în fotbal este valabil principiul din medicină şi din viaţă. S-ar putea ca până în iarnă să suferim în continuare.

Pe lângă toate ce am spus, uitaţi-vă şi la Bumba, jucător îndepărtat de Contra, cum ne-a pedepsit pentru lipsa de încredere a experţilor, între ghilimele, care au fost până acuma”, a continuat Dinu.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamocontra,  

viewscnt
Articole similare