You are here:

Cornel Dinu l-a ironizat pe preferatul lui Becali: ”Nici dacă stingi lumina nu seamănă cu Mbappe”

Cornel Dinu l-a ironizat pe preferatul lui Becali: ”Nici dacă stingi lumina nu seamănă cu Mbappe”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a analizat eşecul FCSB-ului cu 1-0 în faţa lui CSM Iaşi. Printre alţii, l-a criticat pe Florinel Coman, despre care spune că este mult prea umflat de patronul FCSB-ului. Nici Pintilii n-a scăpat de critici.

FCSB s-a împiedicat surprinzător la Iaşi şi a pierdut primul loc în clasament. Prezent în studioul emisiunii Minutul 91, de pe Telekom Sport, Cornel Dinu a analizat eşecul echipei lui Nicolae Dică. Legenda lui Dinamo spune că celor de la FCSB le-au lipsit ideile după ce au primit gol:

”Nu am mai văzut demult atâţi spectatori la Iaşi. Am privit cu circumspecţie ce era la Iaşi la începutul sezonului, cu 14 jucători noi. Iaşiul a fost mai realistă, chiar dacă ocaziile mai mari le-a avut Steaua. La 0-1, Steaua nu a mai avut sclipire. Coman nu seamăă cu Mbappe nici cu lumina strinsă. Face 2-3-400.000 de euro, nicidecum milioane”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Fostul mare fundaş al lui Dinamo a subliniat şi prestaţiile slabe ale lui Pintilii, din ultima perioadă: ”Mă doare că Pintilii nu ştie când să se retragă, la ce faulturi face. Nu cred în scuza cu oboseala steliştilor acumulată la naţională. Echipele care fac glorie sunt neschimbate, fac rareori 2,3 schimbări”.

Afla mai multe despre: fcsbcornel dinuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare