Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, profund dezamăgit de Rednic: ”Aţi auzit vreun antrenor în lume care să facă asta?”. Propunerea sa pentru un înlocuitor | EXCLUSIV

Cornel Dinu, profund dezamăgit de Rednic: ”Aţi auzit vreun antrenor în lume care să facă asta?”. Propunerea sa pentru un înlocuitor | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu este dezamăgit de felul în care o conduce Mircea Rednic pe Dinamo şi consideră că un nou antrenor ar trebui adus la club.

Cornel Dinu urmăreşte cu groază ce se întâmplă la clubul pentru care şi-a dat viaţa. Dinamo a încheiat anul 2021 pe penultimul loc al Ligii 1 şi este favorită la retrogradare.

Mister a fsot dezamăgit în mod special de un anumit aspect al echipei, mai exact felul în care se comportă Mircea Rednic.

După aproape fiecare meci, tehnicianul ”câinilor” dă în cel puţin un jucător şi face diverse ameninţări, dând mai degrabă vina pe fotbalişti decât să îşi mai asume din erori.

Astfel, Cornel Dinu este de părere că lui Mircea Rednic i-a venit vremea să plece de la Dinamo. Mister l-a criticat dur pe ”Puriu” şi a făcut profilul antrenorului de care au nevoie ”câinii” în locul lui Rednic.

Cornel Dinu, profund dezamăgit de Rednic

În primul rând, el ar fi trebuit să aibă un discurs foarte scurt, <<avem mari probleme, ne gândim împreună, vom lua nişte decizii, vorbim într-un viitor apropiat>>, atât.

Tot ce a făcut el, s-a autoacuzat din punctul ăsta de vedere, şi-a făcut un act de acuzare, s-a lăsat liber să i se interpreteze nişte lucruri care sunt extrem de periculoase.

Aţi auzit vreun antrenor până acum în lume care să vină să îşi critice un jucător după o nereuşită în teren? În momentul ăsta, când semeni vânt, nu poţi să culegi decât furturnă.

Este nevoie de discreţie din toate punctele de vedere, când ai lucruri din astea le discuţi cu jucătorii, nu poţi să le spui.... pe Popescu, pe Ionescu să îi expui public.

(n.r. l-aţi păstra sau l-aţi demite pe Rednic?) Aş căuta un comando, un tip născut, făcut cu atitudine, cu prezenţă, să le dea încredere jucătorilor, de la Giafer până la Moldoveanu.

Toţi băieţii ăştia nu poţi să îi dai la o parte. Îţii trebuie un om de atitudine care să conduca echipa ca un comando şi să educe echipa, nu neapărat cu mari schimbări, pentru că nu ai bani, dar să creeze cu totul altă stare de spirit, conformă cu istoria lui Dinamo.

<<Domne', intrăm pe teren, murim, dar murim onorabil, până la ultima picatură de energie, luptăm să câştigăm>>. Oricum lucrul ăsta s-a pierdut cu totul şi s-a pierdut de mulţi ani”, a declarat Cornel Dinu, la Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinu 

viewscnt
Articole similare