adplus-dvertising
You are here:

Cornel Dinu, reacţie genială când l-a văzut pe Jayson Papeau de la Rapid. :) Cum a comentat

Cornel Dinu, reacţie genială când l-a văzut pe Jayson Papeau de la Rapid. :) Cum a comentat

Rapid

Comentarii

Cornel Dinu spune că s-a lăsat înşelat de aparenţe când l-a văzut pe Jayson Papeau, mijlocaş transferat la Rapid.

În această vară, după ce l-au vândut pe Rareş Ilie la Nice, şefii Rapidului l-au transferat pe Jayson Papeau, un mijlocaş ofensiv de 26 de ani.

Cornel Dinu spune că în primul rând i-a atras atenţia look-ul lui Jayson Papeau şi l-a ironizat în stilu-i caracteristic.

Cum a reacţionat Cornel Dinu când l-a văzut pe Jayson Papeau

Înainte să semneze cu Rapid, Jayson Papeau nu era un nume cunoscut. Născut în Franţa, unde a şi început fotbalul, el a jucat mai ales în Ligue 2.

În vara lui 20221, Jayson Papeau s-a transferat la Warta Poznan, de unde Rapid l-a transferat în această vară contra sumei de 200.000 de euro.

Cu un look ce a atrage atenţia, Cornel Dinu spune ironic că a avut senzaţia că este vreun star rock şi l-a comparat cu Johnny Hallyday, un cântăreţ francez despre care se spune că a adus rock&roll-ul în Franţa.

Ulterior, după ce l-a văzut în teren, Cornel Dinu spune că l-a impresionat mai ales prin tehnica sa, dar susţine că jucătorul francez ar trebui să lucreze mai mult la finalizare:

”La prima imgine zici că a venit un chitarist, un fel de Johnny Hallyday. Are calitate, face un dribling, dar mai trebuie să lucreze la maniera de a finaliza acţiunile”, a spus Cornel Dinu la Orange Sport.

Jayson Papeau a adunat patru prezenţe până acum în tricoul Rapidului, însă până acum n-a reuşit vreun assist sau vreun gol.

Jayson Papeau este un atacant lateral spectaculos, care driblează de câte ori are ocazia în timpul unei partide. Fotbalistul de picior drept n-a jucat mai sus de Ligue 2 în Franţa, unde a evoluat pentru Le Mee Sports, Ste. Geneviève, Amiens şi Chambly, ca mai apoi să facă pasul în Polonia, la Warta. 

Până să vină la Rapid avea 85 de meciuri, 9 goluri şi 8 pase decisive.

viewscnt
Articole similare