You are here:

Cornel Dinu respinge strategia lui Rednic la Dinamo: ”Nu sunt de acord, dar la ce impresari avem noi...”

Cornel Dinu respinge strategia lui Rednic la Dinamo: ”Nu sunt de acord, dar la ce impresari avem noi...”

Fotbal

Comentarii

Cornel Dinu vorbeşte laudativ la adresa lui Mircea Redic, dar când vine vorba despre strategia pe care acesta a implementat-o la Dinamo, ”Mister” are câteva obiecţii de făcut.

Dinu spune că el ar fi abordat diferit problema la Dinamo şi este de părere că Rednic ar fi trebuit să păstreze la echipă jucătorii tineri şi să trasfere alţi câţiva fotbalişti cu experinţă, care să reprezinte un model pentru cei care vin din urmă.

”E convingerea mea că sunt puţini antrenori care ştiu să facă ceva în campionatul nostru. Între ei, incontestabil este şi Rednic. Nu sunt de acord cu strategia făcută de el, cu aducerea acestor jucători. Mai degrabă îmi păstrez jucătorii tineri şi aduc câteva plombe, jucători cu experienţă... dacă mai găseşti jucători cu experienţă, că la noi, la ce impresari avem şi ce relaţii avem, luăm jucătorii rezervă de prin liga a treia de prin Europa şi ce mai e prin America de Sud, Capul Verde...

Se vede că nu sunt toţi de valoare, nu există omogenitate, nu există relaţii între ei, asta o recunosc şi ei, dar Rednic e în categoria antrenorilor care ridică valoarea echipei, care este de obicei modestă. Cum este şi selecţia la ora actuală”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Cornel Dinu nu crede că Dinamo are puterea de a se bate la campionat în sezonul viitor cu lotul actual: ”În continuare stau şi mă gândesc dacă echipa asta va fi capabilă, aşa cum se anunţă, să se bată pentru titlu, echipa făcută de Rednic. Nicio ocazie în prima repriză, spune foarte mult acest lucru”.

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo,  

viewscnt
Articole similare