You are here:

Cornel Sfaiţer se felicită pentru jucătorul adus la Poli Iaşi de la FCSB: „Îl ştiu de mic copil, are multe calităţi!”

Cornel Sfaiţer se felicită pentru jucătorul adus la Poli Iaşi de la FCSB: „Îl ştiu de mic copil, are multe calităţi!”

Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi l-a împrumutat pe David Popa de la FCSB, o extremă de 17 ani care va juca în acest sezon pentru formaţia din Moldova.

Cornel Şfaiţer crede că Poli Iaşi a dat lovitura prin transferul jucătorului de la FCSB

Oficialul celor de la Poli Iaşi a recunoscut că formaţia sa avea mare nevoie de un jucător pentru regula U21, iar faptul ca îl cunoştea personal pe David Popa a cântărit enorm în decizia de a-l aduce sub formă de împrumut la gruparea din Copou.

„La momentul acesta am închis transferurile. Prin cooptarea tânărului jucător de la FCSB, David Popa, am închis totul. Suntem bine pe toate compartimentele, îmi mai doream un fundaş dreapta, dar în momentul acesta..acolo suntem cu improvizaţii.

Acesta este un copil pe care l-am dorit foarte mult. Ştiam calităţile lui, îl ştiu de când e copil, cum a fost Moruţan. A ajuns un jucător din curtea FCSB, pe care chiar l-am dorit personal să vină. Am avut unele probleme la jocuri cu unii jucători sub 21 de ani”, a spus Cornel Şfaiţer, potrivit Fanatik.

Ce a spus MM Stoica despre David Popa

„David Popa este din Luduş, a făcut până acum 3 perioade de pregătire cu prima echipă şi este unul dintre fotbaliştii care evoluează la trupa Elite şi la cei U17 ani este titular în echipa naţională.

Avem acolo 3 fotbalişti titulari în echipa naţională. Avem o generaţie foarte bună. Cei doi, Mihai Toma şi David Popa, au contracte cu noi. Dacă Mihai Toma a debutat în Cupa României, acum i-a venit rândul lui David.

S-a descurcat foarte bine pentru că este un jucător cu mare calitate şi care nu prea se sperie de adversar, chiar deloc. Aşteptăm să crească.

David Popa poate avea şanse să joace şi cu CFR, vom vedea. Este prea mic pentru un împrumut în SuperLiga. Parcursul firesc ar fi un an în Liga a 2-a”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: poli iasitransferfcsb 

viewscnt
Articole similare