Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură nu pare sigur de poziţia lui la Craiova după venirea lui Piţurcă: ”Trebuie să aşteptăm cu toţii să vedem”

Corneliu Papură nu pare sigur de poziţia lui la Craiova după venirea lui Piţurcă: ”Trebuie să aşteptăm cu toţii să vedem”
Comentarii

Craiova a învins la Voluntari cu scorul de 2-1. Mihai Roman a adus victoria formaţiei lui Papură! La meci a asistat şi Victor Piţurcă, noul manager general al oltenilor.

 Papură s-a declarat mulţumit de faptul că echipa sa a avut suficientă putere pentru a întoarce rezultatul, după ce FC Voluntari a condus cu 1-0: ”Echipa adversă nu şi-a creat oportunităţi de poartă, noi puteam să mai marcăm. A fost destul de greu, mai ales în momentul în care adversarul se apără grupat. Important este că am arătat caracter şi am reuşit să întoarcem acest rezultat” a spus Papură la final.

Nicuşor Bancu s-a accidentat în prima repriză a meciului de la Voluntari. Fotbalistul Craiovei a fost înlocuit la pauză cu Bogdan Vătăjelu, iar din imaginile surprinse de Telekom Sport arată destul de îngândurat. Papură a explicat după meci: ”Cu siguranţă Bancu este cel mai bun fundaş stânga din România. Încă de la încălzire a simţit dureri la picior şi am fost obligaţi să-l schimbăm”

Legat de colaborarea cu Victor Piţurcă, Papură s-a arătat destul de categoric: ”Vom vedea cum va decurge colaborarea. Nu e vorba despre o retrogradare, când lucrezi alături de Victor Piţurcă nu e o retrogradare. m-aţi întrebat cu staff-ul, se va anunţa oficial pe 1 septembrie. Până atunci trebuie să aşteptăm cu toţii. Cu siguranţă vom face lucruri bune pe viitor” a spus antrenorul oltenilor.

Afla mai multe despre: papură 

viewscnt
Articole similare