You are here:

Corvinul are şanse mici să treacă de Astana, dar l-a impresionat pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB l-a elogiat pe Florin Maxim

Corvinul are şanse mici să treacă de Astana, dar l-a impresionat pe Mihai Stoica. Oficialul FCSB l-a elogiat pe Florin Maxim
Comentarii

Corvinul Hunedoara a fost învinsă de Astana în turul trei din Conference League, la capătul unei partide cu două reprize diametral opuse.

În prima repriză, Corvinul a fost echipa mai bună şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 37 prin Manolache, însă lipsa de experienţă şi-a spus spus cuvântul în actul secund, iar kazahii au întors rezultatul.

Corvinul a pierdut, dar a impresionat. Reacţia lui Mihai Stoica după turul cu Astana

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a avut doar cuvinte de laudă la adresa Corvinului, dar şi a lui Florin Maxim, principalul artizan al minunii de la Hunedoara.

"(n.r. Corvinul) Cu un portar de 19 ani, Lefter n-a făcut încă 20... Lică a jucat până la 29 de ani numai în liga a doua şi nu la echipe care să promoveze sau să aibă şansa să joace în Liga 1.

Neacşa are 33 de ani, el şi astăzi a avut un meci bun. Joacă ba fundaş stânga, ba număr 10, ba în dreapta ... sunt nişte cheştii care spun multe despre Florin Maxim. Manolache ... sunt jucători care au jucat în Divizia C. Eu am jucat în Divizia C. Te bucuri să ajungi în Diviza B. Ei joacă în cupele europene.

Lupu, nu ştia lumea cine este, nu ştia cum arată că era cu mască. Adică, nişte băieţi serioşi, Hrezdac.... Un jucător bun, dar de Liga 2”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: corvinul hunedoaramihai stoica 

viewscnt
Articole similare