Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar fără sfârşit pentru un fost fotbalist englez! A fost diagnosticat a treia oară cu cancer

Coşmar fără sfârşit pentru un fost fotbalist englez! A fost diagnosticat a treia oară cu cancer
Comentarii

Fostul fotbalist Joe Thompson a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer pentru a treia oară, scrie sky,com.

Fostul mijlocaş de la Rochdale a fost diagnosticat prima dată cu limfom Hodgkin în 2013 şi s-a vindecat - înainte ca boala să revină patru ani mai târziu.

Jucătorul de 35 de ani a continuat să se recupereze a doua oară, revenind în 2017 şi marcând un gol vital care a menţinut echipa sa în League One.

Dar, după ce şi-a "împins corpul la limită",Thompson a fost nevoit să îşi agaţe ghetele în cui în 2019, după ce a reuşit să joace doar un singur meci în tot sezonul.

El a avut 225 de apariţii profesioniste în cariera sa, în principal la Rochdale, dar a avut, de asemenea, stagii la Tranmere Rovers, Carlisle United şi la academia de tineret a lui Manchester United.

Acum a dezvăluit că a fost diagnosticat cu o formă agresivă a aceluiaşi cancer, care a ajuns în stadiul patru şi s-a răspândit la plămâni.

Anunţându-şi ultimul diagnostic pe X, el a scris alături de o fotografie cu soţia şi cele două fiice ale sale: "Este adevărat că am cancer pentru a treia oară. Dar am mai trecut prin întuneric ca o familie şi o vom face din nou!".

Prima tumoare pe care a descoperit-o a fost în gât, pe care a găsit-o în timp ce îi făcea baie fetiţei sale.

Apoi, patru ani mai târziu, o altă excrescenţă a fost găsită lângă inima sa. La acea vreme, el juca fotbal în mod regulat şi a spus că a fost "total luat prins cu garda jos" de descoperire.

Thompson a declarat că discuţia despre diagnosticul său l-a ajutat să facă faţă veştii.

Vorbind pentru MUTV, el a spus: "Ştiu că sprijinul este aici din partea clubului. Familia mea este imperativă în viaţa mea şi mă ajută în mod constant în acest moment. Simt că, odată ce am exprimat şi am scos-o din piept, nu mă mai simt la fel de sufocat cum mă simţeam. Evident, aducând-o în faţa publicului din fotbal, sper că sprijinul va fi acolo, aşa cum a fost nu o dată, ci de două ori înainte.Creşterea gradului de conştientizare este esenţială. Ştim că cancerul este în creştere în întreaga lume, dar pentru mine de data aceasta, pentru că este a treia oară, vreau cu adevărat să găsesc cauza principală a motivului."

Potrivit Cancer Research UK, aproape una din două persoane din Marea Britanie suferă de cancer în timpul vieţii.

Thompson, care a făcut parte din Academia Manchester United la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, a declarat că verificările regulate cresc şansele de a depista boala într-un stadiu incipient.

El a adăugat: "Întotdeauna am spus că este important să faceţi aceste controale şi să le faceţi singur, să vă uitaţi în jur".

Thompson a declarat că ultimul său cancer "s-a agravat progresiv", dar că au existat îmbunătăţiri în ultimele săptămâni.

El a adăugat: "A ajuns la plămâni, aşa că îmi afectează respiraţia, îmi afectează somnul. Vorbirea mea. Dar s-a îmbunătăţit în ultimele trei sau patru săptămâni.

"Nu aş fi putut face acest interviu cu dumneavoastră acum trei sau patru săptămâni. Tuşeam foarte mult, respiram foarte rău şi nu mai puteam respira când vorbeam", a spus el.

 

Afla mai multe despre: joe thompson 

viewscnt
Articole similare