Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar pentru Barcelona. Ansu Fati s-a accidentat din nou şi a fost schimbat în meciul Celta - Barca. Anunţ oficial despre accidentare | VIDEO

Coşmar pentru Barcelona. Ansu Fati s-a accidentat din nou şi a fost schimbat în meciul Celta - Barca. Anunţ oficial despre accidentare  | VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Coşmar pentru Barcelona. Ansu Fati (19 ani) s-a accidentat din nou şi a fost înlocuit în meciul contra Celtei Vigo, de pe Balaidos.

Coşmar pentru Barcelona. Ansu Fati s-a accidentat din nou şi a fost schimbat în meciul Celta - Barca

UPDATE 18:49 - Barcelona a anunţat oficial că Ansu Fati a suferit o accidentare la coapsa stângă şi va efectua teste suplimentare pentru a afla cât de gravă e accidentarea şi cât va fi indisponibil. Eric Garcia s-a accidentat de asemenea şi a fost schimbat la pauza, având probleme la gambă.


Abia revenit, de puţin timp, după o accidentare care l-a ţinut departe de teren aproape un an de zile, Ansu Fati s-a accidentat din nou. A marcat în tricoul Barcelonei contra Celtei, pe Balaidos, şi a deschis scorul, dar în finalul primei reprize s-a "rupt".

Ansu Fati a suferit o accidentare la coapsa piciorului stâng, cel mai probabil o ruptură musculară, şi a fost nevoit să iasă de pe teren. Philippe Coutinho l-a înlocuit pe noul număr 10 de pe Camp Nou, care a preluat tricoul de la Messi.

Fati nu e singurul accidentat recent la Barcelona, deşi abia a revenit pe teren. Ousmane Dembele a revenit pe gazon după patru luni în meciul cu Dinamo Kiev din UCL (1-0), dar s-a accidentat din nou şi a devenit indisponibil.

Ansu Fati a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol în şapte meciuri strânse pentru Barcelona în toate competiţiile acestui sezon.

Afla mai multe despre: barcelonaansu fatiaccidentarevideo 

viewscnt
Articole similare