Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Lukaku la Chelsea a luat sfârşit! Belgianul se află la Milano, unde va semna contractul cu Inter

Coşmarul lui Lukaku la Chelsea a luat sfârşit! Belgianul se află la Milano, unde va semna contractul cu Inter

Inter Milano

Comentarii

Deşi este încă jucătorul echipei engleze Chelsea Londra, atacantul belgian Romelu Lukaku a ajuns miercuri la Milano, unde va avea ultimele discuţii cu oficialii grupării Internazionale Milano.

Lukaku este însoţit de un avocat, iar conform cotidianului Gazzetta dello Sport, semnarea contractului între cele două părţi este o chestiune de ore, mai ales după ce jucătorul belgian a şi efectuat în cursul zilei vizita medicală la Istituto Clinico Humanitas.

Romelu Lukaku a evoluat în sezonul 2021-2022 la Chelsea, fiind transferat de londonezi de la Inter Milano pentru 97,5 milioane lire sterline. Pe Stamford Bridge, Lukaku a evoluat în 44 de meciuri în toate competiţiile, înscriind 15 goluri.

Atacantul belgian s-a declarat nemulţumit de strategia antrenorului Thomas Tuchel şi şi-a declarat de mai multe ori disponibilitatea de a reveni la Inter Milano.

Declinul lui Lukaku la Chelsea

Lukaku a început în forţă la Chelsea şi a marcat chiar la debut în marele derby cu Arsenal. Totuşi, într-un timp scurt, evoluţiile sale au scăzut din punct de vedere al calităţii, iar locul lui în echipă a fost luat de alţi jucători. 
 
Mai mult decât atât, Lukaku şi-a pus toţi fanii lui Chelsea în cap, după ce în această vară a dedicat într-un interviu dragostea lui Inter şi a spus că se va întoarce la gruparea din Italia. 
 

Afla mai multe despre: inter-chelsea-lukaku 

viewscnt
Articole similare