Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul prin care trece legenda lui United după ce Manchester a fost umilită de Brentford în Premier League: ”Toţi râd de mine. Inima mea! Am nevoie de ajutor”

Coşmarul prin care trece legenda lui United după ce Manchester a fost umilită de Brentford în Premier League: ”Toţi râd de mine. Inima mea! Am nevoie de ajutor”

Manchester United

Comentarii

Formaţia Manchester United a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, de echipa Brentford, într-un meci din etapa a doua a campionatului Angliei.

Manchester United nu se regăseşte şi este pe ultimul loc în Premier League. Forma slabă prin care trece United l-a afectat şi pe fostul fundaş englez al lui Manchester, Rio Ferdinand. El a scris pe reţelele sociale ce a simţit în timpul partidei cu Brentford. 

”Pe grupurile de WhatsApp toţi râd de mine”. „Brentford ne spulberă... Telefonul meu nu se opreşte din sunat... Capul mă doare... Inima mea... Am nevoie de ajutor!”, „Suntem pe ultimul loc, nu mai stau pe reţelele social media!”, este mesajul postat pe Twitter de fostul fundaş central. 

Erik Ten Hag, după eşecul cu Brentford

Erik Ten Hag, antrenorul echipei Manchester United, a declarat, după eşecul cu Brentford, scor 0-4, că şi dacă ar fi înlocuit toţi jucătorii, nu s-ar fi întâmplat mare lucru.

Nu este foarte diferit de săptămâna trecută. Este o confirmare. Toţi am văzut acelaşi joc. Brentford a fost mai flămândă decât noi. Am făcut prea multe greşeli individuale pentru ca planul nostru să funcţioneze. 

Această înfrângere nu a avut nimic de-a face cu tactica. Trebuie să ne întrebăm ce a mers prost şi vom face asta în orele următoare. Ne aflăm într-o situaţie foarte dificilă şi trebuie să rămânem împreună, să găsim resurse şi soluţii. 

Am înlocuit trei jucători la pauză, dar i-aş fi putut înlocui pe toţi. Nu se poate să-l vezi pe adversar fiind mai flămând decât noi. Am fost naivi şi trebuie să ştii să joci într-un mod mai direct”, a declarat Ten Hag.

Afla mai multe despre: united-brentford-ferdinand 

viewscnt
Articole similare