Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul prin care trece un jucător de la Dinamo! Fotbalistul nu a mai rezistat şi a descris condiţiile de la Săftica: ”Nici masă nu avem! Mâncăm pe unde putem!”

Coşmarul prin care trece un jucător de la Dinamo! Fotbalistul nu a mai rezistat şi a descris condiţiile de la Săftica: ”Nici masă nu avem! Mâncăm pe unde putem!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat, la finalul lunii trecute, în Liga a II-a, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur. Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948.

Gică Mihali, antrenorul interimar de la Dinamo, a afirmat zilele trecute că la Saftică sunt condiţii foarte bune, dar realitatea ar fi cu totul alta. Un fotbalist de la Dinamo, care a vorbit sub protecţia anonimatului, a dezvăluit care ar fi realitatea. 

”Nici masă nu avem! Mâncâm pe unde putem!” 

”Nu îl înţelegem deloc pe Mister (n.r Gică Mihali). Îi citim şi noi declaraţiile, iar dânsul ori de câte ori apare prin presă spune că la Săftica sunt cele mai bune condiţii de pregătiire, iar fraza cu Raiul pe Pământ a fost genială. Oare dânsul realizează ceea ce vorbeşte?

În momentul ăsta ne este şi frică să ne mai antrenăm. Nu avem medic, iar dacă ne accidentăm suntem terminaţi. De condiţii de recueprare ce să mai vorbim? Îl mai avem pe Tomiţă cu noi, iar el săracul a ajuns să le facă pe toate.

Dar totuşi el nu e doctor. Nu avem un doctor la echipă, nu avem nici măcar o masă de mâncat aici la bază după antrenamente. Fiecare mănâncă pe unde poate.

Bucătar nu mai este la echipă de ceva timp, dar oare vom mai putea să mai facem vreun cantonament centralizat? Se vede de la o poştă că nu mai sunt bani de performanţă.  Apropo, vedeţi că am început să primim apă cu porţia. 

Ni se dă la fiecare jucător câte o sticlă de apă de om pe antrenament, a doua nu mai există. Iar Mister vorbeşte de Raiul pe Pâmânt? Vor urma în acest campionat de Liga 2 deplasări destul de lungi prin ţară, de unde oare vom face rost de bani? Băieţii cu experienţă din echipă vor să scape de Dinamo”, a povestit fotbalistul respectiv, pentru ProSport. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 2-săftica 

viewscnt
Articole similare