Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu a făcut praf strategia de joc a lui Liviu Ciobotariu: „Tu ai 20 de puncte şi vrei să faci 21? Ce-i asta?” | EXCLUSIV

Cosmescu a făcut praf strategia de joc a lui Liviu Ciobotariu: „Tu ai 20 de puncte şi vrei să faci 21? Ce-i asta?” | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a înregistrat o nouă înfrângere în Superligă, scor 1-2, pe terenul celor de la FCU Craiova.

Bogdan Cosmescu a făcut praf strategia de joc a lui Liviu Ciobotariu: „Tu ai 20 de puncte şi vrei să faci 21? Ce-i asta?” | EXCLUSIV

După meci, Bogdan Cosmescu şi MM Stoica au analizat meciul, iar comentatorul Orange Sport a avut cuvinte dure pentru tactica abordată de cei de la Sepsi.

Bogdan Cosmescu: „Eu nu înţeleg ce a vrut Sepsi de la meciul ăsta. A vrut să ia un punct? Nu am înţeles ce a vrut să facă Ciubotariu. Tu ai 20 de puncte în clasament şi voiai să faci 21? Ce-i asta? Eu cred că mai au o problemă cei de la Sepsi. Jucătorul de regulă Oteliţă nu e foarte bun, ei joacă în 10”

MM Stoica: Ştii unde cred că s-a întâmplat ceva şi nu s-a putut repara. Absenţa lui Păun. A cântărit enorm. Cum şi noi avem probleme, în primul rând - o să puteţi să spuneţi că bat câmpii - că lipseşte Vlad Chiricheş. Un jucător care să-ţi dea echilibru, să fie lider.

Sepsi, fără Păun a arătat rău. Ştii de ce nu îi ajută regula U21? Oteliţă, care a jucat toată viaţa fundaş dreapta, e folosit acum în stânga. La Petrolul, Musi este folosit atacant, care nu este atacant. Ei trebuie folosiţi pe postul unde dau cel mai bun randament.

Spune-mi şi mie, care jucător U21 este foarte valoros şi nu joacă în echipa la care este acum? E foarte greu. Craiova lui Rotaru, pentru că s-a accidentat Baiaram, a trebuit să joace cu Danciu. Ok, Danciu creşte, dar probabil nu ar fi jucat niciodată dacă nu se accidenta Baiaram. Regula U21 este complet greşită”

 

Afla mai multe despre: sepsisuperligamm stoicabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare