Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmin Contra, aproape de o nouă echipă! Unde ar putea antrena fostul selecţioner

Cosmin Contra, aproape de o nouă echipă! Unde ar putea antrena fostul selecţioner

Stranieri

Comentarii

Cosmin Contra ar fi aproape să semneze cu o nouă echipă, după ce vara trecută a fost demis de la echipă.

Cosmin Contra (46 de ani) a fost demis de Al Ittihad la finalul ultimului sezon, după ce a ratat dramatic titlul alături de formaţia saudită.

Cosmin Contra a fost adus pe banca lui Al Ittiha, în urma unei pauze de opt luni din antrenorat, după aventura ratată de la Dinamo. Totuşi, el nu şi-a îndeplinit obiectivul şi a fost demis. 

Unde ar putea antrena fostul selecţioner

Românul s-ar putea întoarce pe banca unei echipe în Emiratele Arabe Unite. Antrenorul ar urma să o preia pe Al Nasr, echipă care are un start modest de campionat, cu doar 6 puncte după 9 etape. Thorsten Fink (55 de ani), fost jucător la Borussia Dortmund şi Bayern Munchen şi actual antrenor aa echipei, ar fi aproape să fie demis, după ce nu a mai obţinut rezultate bune. 

Al Nasr a fost învinsă vineri de către Al Jazira, scor 0-2, meci în care Florin Tănase a marcat un gol. 

”Se spune că următorul antrenor al lui Al Nasr va fi Cosmin Contra. El a venit pentru a urmări din tribune meciul dintre Al Nasr şi Al Jazira, de astăzi, şi ar urma să preia echipa după acest joc”, scrie Now Kooora, care îl citează pe comentatorul partidei, Ali Saeed Al Kaabi.

În decembrie 2020, Contra o părăsea pe Dinamo. În acea perioadă cu Cosmin Contra la cârmă, august - decembrie 2020, Dinamo a câştigat doar 3 dintre cele 11 meciuri jucate. În rest, au fost două egaluri şi 6 înfrângeri.

Tehnicianul este liber de contract după despărţirea din vară de Al Ittihad.

Afla mai multe despre: stranieri-contra-arabia saudită 

viewscnt
Articole similare